Meniu
COȘUL TĂU

Max Benjamin

Brand: Max Benjamin
Aromatizator pentru masina, Blue Azure, colectia Car Fragrance - MAX BENJAMINUn accesoriu elegant ce face calatoriile cu masina mult mai agreabile - aromatizatorul pentru masina are forma unui volan in miniatura cu design vintage, inspirat de pasiunea pentru masinile clasice.Proiectat pentru a fi at..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Aromatizator pentru masina, Dodici, colectia Car Fragrance- MAX BENJAMINUn accesoriu elegant ce face calatoriile cu masina mult mai agreabile - aromatizatorul pentru masina are forma unui volan in miniatura cu design vintage, inspirat de pasiunea pentru masinile clasice.Proiectat pentru a fi atasat ..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Aromatizator pentru masina, White Pomegranate,  colectia Car Fragrance - MAX BENJAMINUn accesoriu elegant ce face calatoriile cu masina mult mai agreabile - aromatizatorul pentru masina are forma unui volan in miniatura cu design vintage, inspirat de pasiunea pentru masinile clasice.Proiectat p..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat, Blue Azure, colectia Classic - MAX BENJAMIN, IrlandaPoarta oriunde cu tine un parfum minunat!Cardul parfumat si colorat de la Max Benjamin este accesoriul perfect pentru garderoba sau geanta ta. Pentru mentinerea unui miros placut, il poti depozita in sertare sau agata in si..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat si colorat, cu panglica. Accesoriul perfect pentru garderoba, sertare sau geanta.Poarta oriunde cu tine un parfum minunat!Dodici: Lamaia siciliana si maghiranul sunt completate subtil de lavanda din Toscana. Acest parfum unic, aromat cu uleiuri de rozmarin, este minunat de revigor..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat, French Linen, colectia Classic - MAX BENJAMIN, IrlandaPoarta oriunde cu tine un parfum minunat!Cardul parfumat si colorat de la Max Benjamin este accesoriul perfect pentru garderoba sau geanta ta. Pentru mentinerea unui miros placut, il poti depozita in sertare sau agata in ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat, Lemongrass&Ginger, colectia Classic - MAX BENJAMIN, IrlandaPoarta oriunde cu tine un parfum minunat!Cardul parfumat si colorat de la Max Benjamin este accesoriul perfect pentru garderoba sau geanta ta. Pentru mentinerea unui miros placut, il poti depozita in sertare sau ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat, Pink Pepper, colectia Classic - MAX BENJAMIN, IrlandaPoarta oriunde cu tine un parfum minunat!Cardul parfumat si colorat de la Max Benjamin este accesoriul perfect pentru garderoba sau geanta ta. Pentru mentinerea unui miros placut, il poti depozita in sertare sau agata in s..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Card parfumat, White Pomegranate, colectia Classic - MAX BENJAMIN, IrlandaPoarta oriunde cu tine un parfum minunat!Cardul parfumat si colorat de la Max Benjamin este accesoriul perfect pentru garderoba sau geanta ta. Pentru mentinerea unui miros placut, il poti depozita in sertare sau agat..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Americas Aztec Rain, 200 gr, colectia Voyage - MAX BENJAMINImbarcati-va intr-o calatorie in antichitate cu Aztec Rain de la Max Benjamin. Aceasta lumanare are ca sursa de inspiratie imperiul Aztec si devotamentul lor pentru zeii ploii. Este prezentata intr-un recipient de portela..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, cuisoare si scortisoara, 190 gr, colectia Classic - MAX BENJAMINCloves and Cinnamon: Uleiuri esentiale de cuisoare si scortisoara creeaza o aroma dulce si picanta, totodata, perfecta pentru serile de toamna sau de iarna.Lumanarile parfumate Max Benjamin creeaza ambianta perf..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Rezerva pentru aromatizator de masina, Blue Azure, colectia Car Fragrance - MAX BENJAMIN, IrlandaRezerva este compatibila cu aromatizatoarele pentru masina de la Max Benjamin in forma unui volan miniatural cu design vintage, inspirat de pasiunea pentru masinile clasice.Imaginea are rol de ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 82 (7 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.