Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari

Brand: Orrefors
Adaptor lumanare, set 2 buc, Lightswitch - ORREFORSCine nu a dorit sa puna o lumanare de ceara in candela preferata? Lightswitch este un inel mic de aluminiu, un „adaptor”, care va transforma rapid si simplu candela in sfesnic. Acesta  are trei inele de cauciuc care permit ajustarea diametrului..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si conturati-va propria poveste de Craciun! Creeaza o atmosfera festiva, calda si luminoasa, in perioada sarbatorilor! Lumanarile sunt o decoratiune clasica, lumina lor ambientala punand in evidenta frumusetea spatiului. Astazi, aceste articole nu doar..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Lumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lumina lumanarilor armonizeaza tot timpul anului, indiferent d..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Lumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lumina lumanarilor armonizeaza tot timpul anului, indiferent d..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Lumanare decorativa alba, 15 cm, Rustic Righe - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiulu..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Lumanare decorativa aurie, 29 cm, Twist - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lum..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Lumanare decorativa cilindrica roz inchis, 16 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spati..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Lumanare decorativa cilindrica roz pastel, 16 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spati..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Lumanare cilindrica, alb lacuit, 12 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului.Lumin..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Lumanare cilindrica, alb lacuit, 15 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului.Lumin..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Lumanare cilindrica lacuita, alb, 6 x 15 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului...
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Lumanare cilindrica lacuita, alb, 8 x 15 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului...
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL