Meniu
COȘUL TĂU

Versace

Brand: Versace
Farfurie de prezentare, 30 cm, Ikarus Medusa - VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace”, decorul „Medusa” de Gianni Versace sub forma „Ikarus” care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori intense a lui Versace. Punctul central al acestei colectii este gl..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie prezentare 33 cm, Jungle Animalier Wild - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste e..
1.025,00 Lei
Fără TVA:1.025,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru cina, 27 cm, Ikarus Medusa - VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace”, decorul „Medusa” de Gianni Versace sub forma „Ikarus” care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori intense a lui Versace. Punctul central al acestei colectii est..
435,00 Lei
Fără TVA:435,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru cina, 28 cm, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste este..
460,00 Lei
Fără TVA:460,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie de supa, 22 cm, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste estetica..
430,00 Lei
Fără TVA:430,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru desert, 21 cm, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste es..
365,00 Lei
Fără TVA:365,00 Lei
Brand: Versace
Bol de salata, 19 cm, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste estetica, p..
1.140,00 Lei
Fără TVA:1.140,00 Lei
Brand: Versace
Bol de salata, 22 cm, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste estetica, p..
1.320,00 Lei
Fără TVA:1.320,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie de supa, 22 cm, Ikarus Medusa - VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace”, decorul „Medusa” de Gianni Versace sub forma „Ikarus” care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori intense a lui Versace. Punctul central al acestei colectii este gl..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Versace
Ceasca de espresso si farfurie, 100 ml, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce pr..
855,00 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru desert, 22 cm, Ikarus Medusa - VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace”, decorul „Medusa” de Gianni Versace sub forma „Ikarus” care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori intense a lui Versace. Punctul central al acestei colectii e..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Versace
Ceasca de ceai si farfurie, 200 ml, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce prives..
985,00 Lei
Fără TVA:985,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 78 (7 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.