Meniu
COȘUL TĂU

Livrarea

Expediere și costuri

Expedierea comenzii se face de către unul din partenerii noștri de expediţie, Fan Courier sau Sameday (de luni până vineri, sau la cerere sambăta), exclusiv la adresele de livrare din interiorul României în limita ariei lor de acoperire. 
Comenzile plasate vor fi expediate cu până la 5 zile lucrătoare întârziere, datorită volumului mare de comenzi și in functie de disponibilitatea produselor.

Livrarea are loc în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la predarea coletului către firma de curierat, moment în care veți fi notificat prin email.

Costul minim al transportului ce cade în sarcina dumneavoastră este de 19 lei pentru adresele din București și de 23 lei pentru adresele din afara Bucureștiului. Pentru comenzile de peste 1.000 lei, costul transportului este gratuit. În funcție de numărul coletelor, greutatea și dimensiunea acestora, precum și în funcție de adresa de livrare, costul de transport poate fi mai mare. Acesta vă va fi comunicat ulterior plasării comenzii. După ce ne confirmați acceptarea costului de transport comunicat, vom procesa comanda dumneavoastră pentru livrare.

 

Scadența și plata

Plata comenzii poate fi facută fie în sistem ramburs (numerar la curier, în momentul predării/primirii coletului), fie prin card bancar. Plățile sunt procesate prin intermediul operatorului EuPlătesc (EuroPayment Services s.r.l.). Toate prețurile sunt exprimate în RON
și conțin TVA prevazută de lege. Este valabil întotdeauna prețul din momentul comenzii.
Ne rezervăm dreptul ca în anumite situații să ajustăm posibilitățile de alegere
a metodelor de plată. Produsele livrate rămân proprietatea Almarom până la achitarea lor integrală de către client.

 

Garantie

Termenul legal de garantie legala privind conformitatea produselor este de doi ani conform art. 16 din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiilor asociate acestora și incepe de la momentul livrarii produselor. In aceasta perioada, toate defectele de material sau de fabricatie care sunt deja prezente in momentul sosirii produselor la dumneavoastra, sunt inlaturate gratuit, excluzand insa defectele care apar de pe urma uzurii fizice a produselor. Daca nu este posibila repararea sau schimbarea produsului va fi restituit pretul de achizitie. Pretentiile privind garantia inceteaza pentru daunele cauzate de manuirea și utilizarea necorespunzatoare ale obiectului cumparat.

In caz de defecte in cadrul garanţiei descrise mai sus puteti sa ne returnati produsul comandat gratuit intr-unul dintre magazinele noastre Almarom (utilizati pagina de contact pentru a localiza cel mai apropiat magazin de dumneavoastra) sau contactati-ne la numarul de asistenta 0731 740 571 de luni pana vineri intre orele 10:00 şi 17:00.

Produsele achizitionate prin site-ul simonas.ro se supun condițiilor de garantie prevazute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora, cu modificarile și completarile ulterioare.

SAL SOL