Meniu
COȘUL TĂU

Linguri

Brand: Cutipol
Lingura din otel inoxidabil, Goa Black - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de tal..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingura din ote inoxidabil, 17.5 cm, Mezzo - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Bamboo - SAMBONETProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate curat..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Dream - SAMBONETCu o forma originala si armonioasa de lacrima, Dream este o colectie care se remarca prin stilul sau foarte modern. O colectie „obligatorie” pentru Sambonet. Aceasta linie de tacamuri iti imbunatateste masa, atat in viata de zi cu zi, cat si pentru ocazii speci..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Skin - SAMBONET Un maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, ..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Twist - SAMBONETLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingura pentru servire bomboane, 26 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, pentru servire bomboane, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia Love:O colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de..
79,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingura pentru servire, 26 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de talie ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ercuis
Lingura placata cu argint, Brantome - ErcuisRenumit pentru calitatea si mestesugul sau remarcabil din 1867, Ercuis prezinta colectiile sale de tacamuri si argintarie nascute dintr-o traditie a artelor decorative franceze si cele mai noi stiluri contemporane.Confectionarea tacamurilor Ercuis si a obi..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Brand: Versace
Lingura placata cu aur, 20.5 cm, Medusa Gilded - VersaceVersace a oferit tacamuri de cea mai buna calitate, decorate cu capul Medusei, motivul inconfundabil si rafinat al studioului din Milano. Toate piesele sunt puternic aurite cu aur fin 999.Unul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meet..
1.560,00 Lei
Fără TVA:1.560,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Baroque - SAMBONETColectia Baroque Sambonet este inspirata de stilul baroc  traditional din Piemont si pastreaza eleganta formala si „bon tonul” specific.Lingura placata cu argint este un accesoriu care nu trbuie sa lipseasca de la nici o masa eleg..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Laurier - SAMBONETLaurier, o colectie Sambonet in care triumfa splendoarea si stilul rococo. Colectia este inspirata din designul tacamurilor de la Versailles din anul 1736 de la curtea regelui Ludovic al XV-lea.Sambonet: eleganta italiana si functionalitate..
310,00 Lei
Fără TVA:310,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.