Meniu
COȘUL TĂU

Linguri

Brand: BUGATTI
Lingura servire din otel inoxidabil, Ivory Shining, Aladdin - BugattiCinele luate impreuna cu cei dragi sunt mereu momente speciale, fiind un prilej pentru a spune povesti, a exprima opinii si a impartasi idei intr-un mod natural si spontan. Colectia de tacamuri colorate Alladin de la Bugatti a fost..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingura din otel inoxidabil, 20 cm, Domo - Vista AlegreTacamurile Vista Alegre sunt produse cu materii prime de cea mai inalta calitate. Ingrijite corespunzator, acestea vor ramane in cele mai bune conditii de-a lungul anilor.Raportul ideal dintre forma si greutatea tacamurilor face ca acestea sa fi..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingura din otel inoxidabil, Goa Black - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de tal..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Bamboo - SAMBONETProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate curat..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Skin - SAMBONET Un maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, ..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Twist - SAMBONETLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Lingura pentru servire, 24 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrele finisaje ale col..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Versace
Lingura placata cu aur, 20.5 cm, Medusa Gilded - VersaceVersace a oferit tacamuri de cea mai buna calitate, decorate cu capul Medusei, motivul inconfundabil si rafinat al studioului din Milano. Toate piesele sunt puternic aurite cu aur fin 999.Unul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meet..
2.105,00 Lei
Fără TVA:2.105,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Baroque - SAMBONETColectia Baroque Sambonet este inspirata de stilul baroc  traditional din Piemont si pastreaza eleganta formala si „bon tonul” specific.Lingura placata cu argint este un accesoriu care nu trbuie sa lipseasca de la nici o masa eleg..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Laurier - SAMBONETLaurier, o colectie Sambonet in care triumfa splendoarea si stilul rococo. Colectia este inspirata din designul tacamurilor de la Versailles din anul 1736 de la curtea regelui Ludovic al XV-lea.Sambonet: eleganta italiana si functionalitate..
310,00 Lei
Fără TVA:310,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingurita inox, colectia Twist - SambonetLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da st..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Cutipol
Set 2 linguri de salata, 28.2 cm, Moon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta d..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
SAL SOL