Meniu
COȘUL TĂU

Sambonet

Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Bamboo - SambonetProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate curata ..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Skin - SambonetUn maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Twist - SambonetLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil m..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit placat cu argint, colectia Baroque - SambonetColectia Baroque Sambonet este inspirata de stilul baroc  traditional din Piemont si pastreaza eleganta formala si „bon tonul” specific.Cutitul placat cu argint este un accesoriu care nu trbuie sa lipseasca de la nici o masa eleganta...
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Sambonet
Furculita inox, colectia Skin - SambonetUn maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Sambonet
Furculita inox, colectia Twist - SambonetLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da st..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Sambonet
Furculita, placata cu argint, colectia Baroque - SambonetColectia Baroque Sambonet este inspirata de stilul baroc  traditional din Piemont si pastreaza eleganta formala si „bon tonul” specific.Furculita placata cu argint este un accesoriu care nu trbuie sa lipseasca de la nici o masa ..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Bamboo - SAMBONETProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate curat..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Skin - SAMBONET Un maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, ..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura inox, colectia Twist - SAMBONETLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Baroque - SAMBONETColectia Baroque Sambonet este inspirata de stilul baroc  traditional din Piemont si pastreaza eleganta formala si „bon tonul” specific.Lingura placata cu argint este un accesoriu care nu trbuie sa lipseasca de la nici o masa eleg..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingura, placata cu argint, colectia Laurier - SAMBONETLaurier, o colectie Sambonet in care triumfa splendoarea si stilul rococo. Colectia este inspirata din designul tacamurilor de la Versailles din anul 1736 de la curtea regelui Ludovic al XV-lea.Sambonet: eleganta italiana si functionalitate..
310,00 Lei
Fără TVA:310,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL