Meniu
COȘUL TĂU

Cadouri botez


Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 10 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bambi..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 13.9 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bam..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 6 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bambi ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu coronita, 10.2 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu ..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu coronita, 13.5 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu ..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu coronita, 6.3 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu c..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 31 cm, A Mother's Embrace - LLADROLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand cr..
2.095,00 Lei
Fără TVA:2.095,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 29 cm, An Afternoon Nap Mother - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realiza..
5.395,00 Lei
Fără TVA:5.395,00 Lei
Brand: Baccarat
Figurina din cristal, 11.3 cm, Cartoon Snoopy - BaccaratContururile poetice ale sculpturilor din cristal evidentiaza maiestria Baccarat in prelucrarea acestui material. Figurina Baccarat Clear crystal Snoopy Heart face referire la personajul creat de caricaturistul Charles M. Schulz. Trasaturile iub..
1.925,00 Lei
Fără TVA:1.925,00 Lei
Brand: Lladro
Cutie din portelan pentru bebelusi, 12 cm, Baby Girl - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizan..
735,00 Lei
Fără TVA:735,00 Lei
Brand: Lladro
Figurina din portelan, 7 x 12 cm, Iepure cu flori - LladroLladro reprezinta poveste pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand cr..
1.250,00 Lei
Fără TVA:1.250,00 Lei
Jucarie inima din argint 925, 10 cm, Baby & Child - Simona's SpecialsJucarie din argint masiv AG925 pentru copii. Are o forma simpatica de inima si est decorata cu motive florale.Ambalata intr-o cutie eleganta, jucaria din argint este un cadou foarte inspirat pentru nou-nascuti, petrecerea de bo..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
SAL SOL