Meniu
COȘUL TĂU

Returul produselor

Drept de retragere

Aveti dreptul de va retrage din acest contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice fara a indica nici un motiv.

Dreptul de retragere este valabil paisprezece zile calendaristice incepand cu ziua in care dumneavoastra ati intrat in posesia fizica a produsului comandat, potrivit OUG nr. 140/28 decembrie 2021.

Pentru a va putea exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati printr-o declaratie clara despre decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract la numarul de telefon 0731 740 571 (de luni pana vineri intre orele 10:00 şi 17:00) sau puteti sa revocati comanda prin transmiterea Formularului de retur și a avizului de expeditie sau a facturii tiparite odata cu returul produselor, prin curier (pe cheltuiala dumneavoastra proprie) prin completarea Formularul de retur cu datele contului dumneavoastra bancar, in cazul in care ați achitat comanda ramburs la livrare, pentru a va transfera suma corespunzatoare in cont. Pentru asigurarea termenului de retragere este suficient sa trimiteti instiintarea cu dorinta de exercitare a dreptului de retragere inainte de expirarea termenului de retragere.

Dreptul de retragere in conditiile specificate pe acest site se refera si isi produce efectele strict pentru produsele comandate prin intermediul site-ului simonas.ro si nu se aplica pentru magazinele fizice Simona's.

 

Urmarile retragerii din contract

Daca va exercitati dreptul de a va retrage din acest contract, ne obligam sa va restituim fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati despre decizia de retragere din contract, toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, cu exceptia cheltuielilor de transport pentru tur-retur care raman in sarcina dumneavoastra.

Pentru aceasta rambursare va vom vira banii in contul bancar specificat in formularul de retur in cazul in care ati achitat ramburs, iar returul il faceţi prin curier. Optional puteti primi banii pe loc (numerar), daca efectuati returul, personal, in magazinul Simona's Dorobanti, dar numai in baza unei confirmari telefonice anterioare. Ne rezervam dreptul sa amanam restituirea platii pana la momentul receptionarii produselor sau pana la momentul primirii din partea dumneavoastra a dovezii ca ati returnat produsele, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Aveti obligatia de a returna produsele imediat sau cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care ne-ati instiintat de retragerea din acest contract, prin curier, la adresa depozitului nostru Calea Dorobantilor nr 155 Parter, Bucuresti, sau sa le predati respectiv sa le returnati gratuit intr-unul dintre magazinele noastre din România (vezi mai jos „Predare in magazin"). Termenul este respectat daca expediati produsele inainte de expirarea termenului de paisprezece zile.

Toate costurile pentru turul-returul produselor sunt suportate de catre dvs. (cu excepţia returului gratuit în magazinele Almarom) și nu va vor fi rambursate de catre Almarom.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, dacă in urma verificarii conformitatii, proprietatilor și functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Fie ca returnati produsele prin curier sau direct in magazin, va rugam sa folositi pe cat posibil ambalajul original și sa anexati coletului formularul de retur și avizul de expeditie sau factura tiparita. Formularul de retur completat este considerat exercitarea dreptului dvs. de revocare a comenzii. Pentru a evita orice pretentie ulterioara de compensatie va rugam sa verificati cu atentie produsul și sa nu il deteriorati (de ex. zgarieturi, urme de grasime, manere rupte, ciobituri sau crapaturi, etc.).

Daca aveti nevoie de ajutor pentru exercitarea dreptului dumneavoastra de retragere, va rugam sa apelati numarul nostru de asistenta 0731 740 571 de luni pana vineri intre orele 10:00 și 17:00.

 

FORMULARUL DE RETUR

Cerere retur produs

Catre Almarom Limited SRL, cu punctul de lucru in Bucuresti, Calea Dorobantilor 155, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40//9945/09.10.2002, CUI RO 14930941,

Subsemnatul(a) …………….................. (nume, email, telefon, adresa),

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

-…………… (cod, denumire, cantitate)
-…………… (cod, denumire, cantitate)

Achizitionate in data de ………………. cu nr factura ……………..,

Motivul returnarii fiind……….(Alegeti una din variantele de mai jos)

- Doresc inlocuirea produsului cu unul nou
- Doresc sa il schimb cu un alt produs
- Doresc sa primesc contravaloarea produselor in bani, in contul IBAN nr..............................................., titular..................................................

Am luat la cunostinta de regulamentul și conditiile de retur pentru produsele achizitionate din simonas.ro și sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract și cu termenul de solutionare a acestei cereri de maxim 7 zile lucratoare.

Semnatura,                 Data,

……………………..           ……………….

SAL SOL