Meniu
COȘUL TĂU

Despre noi

Avem o experienta de peste 20 de ani in piata romaneasca, timp in care am reusit sa construim conceptul Simona's ca fiind referinta din piata retailului de decoratiuni interioare pentru casa si birou. Viziunea noastra intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne-a indrumat permanent in gasirea produselor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri pentru cei care aleg sa le foloseasca pentru a infrumuseta spatiul personal sau pentru a le darui.

Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri produse atent selectionate, atat din cele mai noi colectii ale brandurilor high end, cat si piese cu design atemporal potrivite celor mai rafinate gusturi. Astfel, am creat spatiul perfect pentru a prezenta produsele Simona's intr-o ambianta incantatoare: magazinele din Bucuresti, Calea Dorobantilor 155 si Baneasa Shopping City.

Succesul nostru in a crea gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta intr-o prezentare unica, ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami – in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Dorim sa va putem provoca simtul estetic pe parcursul calatoriei prin universul Simona's! Asadar, dati frau liber imaginatiei si incepeti o experienta unica de shopping fie navigand pe site-ul nostru oficial, fie vizitand magazinele noastre. Astfel veti fi permanent la curent cu ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare. Va invitam sa urmariti sfaturile si recomandarile specialistilor nostri prezentate pe paginile de social media, Facebook si Instagram.

Fiti parte din universul Simona's! Experience the true luxury at home!

SAL SOL