Meniu
COȘUL TĂU

Platouri

Brand: Vista Alegre
Acum 600 de ani era descoperit arhipelagul Madeira, un moment istoric ce a adus portughezii dincolo de Taprobana. Cu piese unice din portelan, inspirate din costumele traditionale din regiune, colectia MADEIRA 600 este un omagiu elegant adus unei date atat de importante in istoria noastra colectiva...
725,00 Lei
Fără TVA:725,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou prezentare, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul dintre ratiune si..
2.375,00 Lei
Fără TVA:2.375,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou cu picior, diam. 28 cm, Emerald - Vista AlegreÎn epoca de aur a miscarii Art Deco, metalele si pietrele pretioase erau elemente asociate de obicei cu accesorizarea tiparelor, ce reflectau opulenta creatiei artistice. Piesele din colectia Emerald, bogat decorate cu auriu si verde smarald, înlo..
640,00 Lei
Fără TVA:640,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou de prezentare, 38 cm, Creation of the World - Vista AlegrePlatoul de prezentare Creation of the World reprezinta o interpretarea contemporana a unui pasaj din Cartea Genezei, care se refera la crearea lumii in sapte zile.Piesa din portelan este imprimata pe ambele laturi cu imagini stilizate ..
2.550,00 Lei
Fără TVA:2.550,00 Lei
Vas central din cristal, Double Black, Catherine Wheel - VISTA ALEGRE Vas central din cristal, Double Black, Catherine Wheel - VISTA ALEGRE
-30 %
Brand: Vista Alegre
Vas din cristal, 45 cm, Double Black, Catherine Wheel - Vista AlegreFrumusetea cristalului consta in luminoazitatea si transparenta specifica acestui material. Cu o taietura deosebita realizata manual de cei mai experimentati maestrii, tehnica cristalului dublu straluceste din nou in acest p..
3.325,00 Lei 4.750,00 Lei
Fără TVA:3.325,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou din portelan, 42 cm, Angels - Vista AlegreOferiti aripi Craciunului cu colectia Angels!Numele Vista Alegre este un simbol al portelanului portughez in Europa de peste doua secole. In colaborare cu designerul portughez Teresa Lima brandul a lansat colectia Angels, o gama de piese din portelan ..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou pentru desert, 45 x 16 cm, Emerald - Vista AlegreÎn epoca de aur a miscarii Art Deco, metalele si pietrele pretioase erau elemente asociate de obicei cu accesorizarea tiparelor, ce reflectau opulenta creatiei artistice. Piesele din colectia Emerald, bogat decorate cu auriu si verde smara..
510,00 Lei
Fără TVA:510,00 Lei
Platou din portelan, 33 cm, Butterfly Parade - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Butterfly Parade, Christian LacroixColectia Butterfly Parade prezinta o parada de fluturi reali si imaginati, cu efecte tridimensionale, care zboara elegant peste piesele ..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou din portelan, 34 cm, Angels - Vista AlegreOferiti aripi Craciunului cu colectia Angels!Numele Vista Alegre este un simbol al portelanului portughez in Europa de peste doua secole. In colaborare cu designerul portughez Teresa Lima brandul a lansat colectia Angels, o gama de piese din portelan ..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou pentru servire, 42 cm, Matrix - Vista AlegreSpecializat in designul ceramicii, Bartek Mejor a absolvit Colegiul Regal de Arta din Londra in 2011, concentrandu-se pe aplicarea tehnologiei 3D la procesul de creatie. Designerul este autorul unor piese cu o estetica contemporana si uneori..
785,00 Lei
Fără TVA:785,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou din portelan pentru aperitive, 27,4 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descri..
385,00 Lei
Fără TVA:385,00 Lei
Vas central din cristal, Double Green, Catherine Wheel - VISTA ALEGRE Vas central din cristal, Double Green, Catherine Wheel - VISTA ALEGRE
-30 %
Brand: Vista Alegre
Vas din cristal, 45 cm, Double Green, Catherine Wheel - Vista AlegreFrumusetea cristalului consta in luminoazitatea si transparenta specifica acestui material. Cu o taietura deosebita realizata manual de cei mai experimentati maestrii, tehnica cristalului dublu straluceste din nou in acest p..
3.325,00 Lei 4.750,00 Lei
Fără TVA:3.325,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 94 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.