Meniu
COȘUL TĂU

Farfurii aperitiv/desert

SET PROMOTIONAL - contine 18 piese (6 farfurii cina, 6 farfurii supa, 6 farfurii desert), Ornament - VISTA ALEGRE SET PROMOTIONAL - contine 18 piese (6 farfurii cina, 6 farfurii supa, 6 farfurii desert), Ornament - VISTA ALEGRE
Hot -31 %
Brand: Vista Alegre
Set pentru cina, 18 piese, Ornament - Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu atentie si pasiune pentru detalii pe fiecare piesa in parte. Estetica gamei uneste arhitectura clasica..
1.750,00 Lei 2.550,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Farfurie pentru desert, 22 cm, Coroa de Natal - Bordallo PinheiroInspirata din ghirlandele specifice Craciunului, simbol al pacii si prosperitatii, colectia Coroa de Natal realizata de Bordallo Pinheiro surprinde prin imbinarea elementelor traditionale de sezon cu elemente neasteptate, precum portoc..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie din portelan, 18 cm, Medusa Gala - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Gala, VersaceSeria Medusa este una dintre cele mai extinse colectii Versace realizate in colaborare cu Rosenthal, aparand pentru prima data ca serviciu de cina in 1993.Medusa Ga..
290,00 Lei
Fără TVA:290,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru desert, 22 cm, Carrara - Vista AlegreProdusele Vista Alegre reflecta cele mai recente trenduri in materie de design si sunt realizate conform celor mai inalte standarde de calitate. Colectia Carrara a fost creata de designerul francez Coline le Corre. Aceasata a fost premiata cu o me..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie din portelan, 22 cm, TAC Gropius Stripes 2.0 - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Stripes, RosenthalVarianta motivului Stripes 2.0 este un omagiu adus lui Walter Gropius. Liniile sale fine se amesteca si se potrivesc cu suprafetele mate si s..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru desert, 21 cm, Colour, Peynet - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Peynet, RosenthalRaymond Peynet a fost unul dintre cei mai influenti pictori si ilustratori ai timpului sau in Franta. Desenele sale delicate si pline de umor ale cuplurilor iubi..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie bread and butter, 17 cm, black-white castle, Peynet - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Peynet, RosenthalRaymond Peynet a fost unul dintre cei mai influenti pictori si ilustratori ai timpului sau in Franta. Desenele sale delicate si pline de umor ale ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie bread and butter, 16 cm, TAC Gropius Stripes 2.0 - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Stripes, RosenthalVarianta motivului Stripes 2.0 este un omagiu adus lui Walter Gropius. Liniile sale fine se amesteca si se potrivesc cu suprafetele mate ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Farfurie pentru desert, 20 cm, Butterfly Parade - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Butterfly Parade, Christian LacroixColectia Butterfly Parade prezinta o parada de fluturi reali si imaginati, cu efecte tridimensionale, care zboara elegant peste piese..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru desert, 22 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa cla..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru desert, 22 cm, Les Reves Byzantins - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, VersaceLes Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri a..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru desert, 23 cm, Maya - Vista AlegreColectia Maya se remarca prin marea sa versatilitate. Aceasta ofera un decor variat, cu tonuri futuriste potrivite atat pentru un design clasic, cat si modern.Piesele includ texturi atemporale si ornamente care creeaza o iluzie 3D. Eleganta si ..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 91 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.