Meniu
COȘUL TĂU

Servire

Brand: Cutipol
Lingura pentru servire, 26 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de talie ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Cutipol
Paleta pentru servire, 25 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de talie m..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Cutipol
Set palete pentru salata, 25 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de tali..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Cutipol
Set 2 linguri de salata, 28.2 cm, Moon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta d..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Cutipol
Set 2 linguri de salata, placate cu aur, 28.2 cm, Moon Gold Matte - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia...
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, otel inoxidabil, 20 cm, Line - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, placata cu aur 24 k, 28.5 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, 25.5 cm, Moon matte gold - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Cleste pentru patiserie, placat cu argint, 18 cm, Spaten - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie ..
545,00 Lei
Fără TVA:545,00 Lei
Bete chinezesti chopsticks, Huangshan - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondi..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Bete chinezesti chopsticks, Songshan - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondia..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Sambonet
Cleste servire spaghete, inox, colectia Living - SambonetUstensilele de servire din colectia Living sunt concepute pentru a oferi o gama larga de articole pentru a servi cu usurinta orice fel de mancare. Clestele poate ridica portiuni de legume, paine si produse de patiserie, in timp ce lingurile ma..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.