Meniu
COȘUL TĂU

Servire

Brand: Cutipol
Furculita pentru servire, otel inoxidabil, 27.3 cm, Line - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingura pentru servire, 26 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de talie ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingura pentru servire, 24 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrele finisaje ale col..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Cutipol
Paleta pentru servire, 25 cm, Icon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta de talie m..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Cutipol
Paleta pentru servire, 25.5 cm, Moon Matte - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referin..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Polonic, 31.4 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrele finisaje ale colectiei Perle,..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Cutipol
Set 2 linguri de salata, 28.2 cm, Moon - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referinta d..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Set servire salata, lingura si furculite, 20 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrel..
375,00 Lei
Fără TVA:375,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, otel inoxidabil, 20 cm, Line - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, placata cu aur 24 k, 28.5 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, 25.5 cm, Moon matte gold - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Cleste pentru patiserie, placat cu argint, 18.2 cm, Ostfriesen - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna repu..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL