Meniu
COȘUL TĂU

Servire

Lingura de servire Arcade este cea mai mare lingură din gama Robbe & Berking. Este o piesă foarte specială de argintărie, realizată manual în fabrica noastră. Designul deosebit de lung și lat face ca această lingură de servire să fie cu adevărat versatilă și potrivită pentru o gamă largă de felu..
1.347,00 Lei
Fără TVA:1.347,00 Lei
Datorită dimensiunii sale considerabile, polonicul pentru supă este adesea cea mai mare ustensilă de servire de pe masă. Motiv suficient, deci, pentru a acorda o atenție deosebită calității și splendorii acestei piese cheie. Polonicul pentru supă Arcade de la Robbe & Berking este alegerea număru..
2.241,20 Lei
Fără TVA:2.241,20 Lei
Cutit pentru servire, 31.5 cm, Sphinx - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
1.165,00 Lei
Fără TVA:1.165,00 Lei
Furculita pentru servire, 28 cm, Riva - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
1.165,00 Lei
Fără TVA:1.165,00 Lei
Lingura pentru servire, 26.7 cm, Riva - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
1.260,00 Lei
Fără TVA:1.260,00 Lei
Brand: Cutipol
Paleta pentru servire, 25.5 cm, Moon Matte - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o referin..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Cutipol
Spatula servire prajituri, placata cu aur 24 k, 28.5 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Cleste pentru patiserie, placat cu argint, 18.2 cm, Ostfriesen - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna repu..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Cleste pentru patiserie, placat cu argint, 18 cm, Spaten - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie ..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Bete chinezesti chopsticks, Huangshan - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondi..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Bete chinezesti chopsticks, Songshan - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondia..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
SAL SOL