Meniu
COȘUL TĂU

Servire

Lingura de servire Arcade este cea mai mare lingură din gama Robbe & Berking. Este o piesă foarte specială de argintărie, realizată manual în fabrica noastră. Designul deosebit de lung și lat face ca această lingură de servire să fie cu adevărat versatilă și potrivită pentru o gamă largă de felu..
1.347,00 Lei
Fără TVA:1.347,00 Lei
Datorită dimensiunii sale considerabile, polonicul pentru supă este adesea cea mai mare ustensilă de servire de pe masă. Motiv suficient, deci, pentru a acorda o atenție deosebită calității și splendorii acestei piese cheie. Polonicul pentru supă Arcade de la Robbe & Berking este alegerea număru..
2.241,20 Lei
Fără TVA:2.241,20 Lei
Brand: BUGATTI
Lingura servire din otel inoxidabil, Ivory Shining, Aladdin - BugattiCinele luate impreuna cu cei dragi sunt mereu momente speciale, fiind un prilej pentru a spune povesti, a exprima opinii si a impartasi idei intr-un mod natural si spontan. Colectia de tacamuri colorate Alladin de la Bugatti a fost..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: BUGATTI
Cleste pentru salata, Black, Kiss - BugattiClestele pentru salata Kiss nu este doar un simplu accesoriu de masa, ci o declaratie de stil si un simbol al conexiunii umane. Acesta se remarca prin siluetele sale iconice, infatisand doua chipuri pe punctul de a se saruta. Clestele Kiss transforma fiecar..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: BUGATTI
Cleste pentru salata, Red, Kiss - BugattiClestele pentru salata Kiss nu este doar un simplu accesoriu de masa, ci o declaratie de stil si un simbol al conexiunii umane. Acesta se remarca prin siluetele sale iconice, infatisand doua chipuri pe punctul de a se saruta. Clestele Kiss transforma fiecare ..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: BUGATTI
Cleste pentru salata, White, Kiss - BugattiClestele pentru salata Kiss nu este doar un simplu accesoriu de masa, ci o declaratie de stil si un simbol al conexiunii umane. Acesta se remarca prin siluetele sale iconice, infatisand doua chipuri pe punctul de a se saruta. Clestele Kiss transforma fiecar..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Cutit pentru servire, 31.5 cm, Sphinx - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
1.165,00 Lei
Fără TVA:1.165,00 Lei
Brand: Cutipol
Furculita pentru desert placata cu aur, Mio White Gold Matte - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol e..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Cutipol
Furculita pentru servire, otel inoxidabil, 27.3 cm, Line - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Furculita pentru servire, 28 cm, Riva - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
1.165,00 Lei
Fără TVA:1.165,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingura pentru servire, argintiu lucios, Velvet - Vista AlegreVelvet este o colectie de tacamuri cu un design contemporan, realizata cu linii simple si elegante astfel incat sa permita o utilizare extrem de versatila. Raportul ideal dintre forma si greutatea tacamurilor face ca acestea sa fie foarte..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingura pentru servire, argintiu mat, Velvet - Vista AlegreVelvet este o colectie de tacamuri cu un design contemporan, realizata cu linii simple si elegante astfel incat sa permita o utilizare extrem de versatila. Raportul ideal dintre forma si greutatea tacamurilor face ca acestea sa fie foarte co..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
SAL SOL