Meniu
COȘUL TĂU

Ghivece

Ghiveci auriu, 14 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Ghiveci auriu, 16 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci auriu, 17 x 9 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supor..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Ghiveci auriu, 18 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Ghiveci auriu, 22 x 10 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supo..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci ceramic roz, 16 x 11 cm, Spring - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Ghiveci ceramic verde, 24 cm, Glaze - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca s..
440,00 Lei
Fără TVA:440,00 Lei
Ghiveci ceramic verde, 32 cm, Glaze - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca s..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Ghiveci ceramic verde, 41 cm, Glaze - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca s..
1.085,00 Lei
Fără TVA:1.085,00 Lei
Ghiveci ceramic, 10 cm, Dna Ardei Iute - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care sa amenajezi o gradina interioara.Inspirat din povesti..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Ghiveci cu picior Freaky, 15 cm - Simona's SpecialsVaza este la fel de importanta ca si florile pe care le sustine. Fie ca este transparenta sau colorata, mare sau mica, fiecare buchet are nevoie de propria vaza care sa il evidentieze.Autenticitatea stilului antic prezentata prin vaze si ghivece cu ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Ghiveci decorativ texturat, auriu/argintiu/alb, 13 cm - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL