Meniu
COȘUL TĂU

Ghivece

Ghiveci auriu, 14 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Ghiveci auriu, 16 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci auriu, 17 x 9 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supor..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Ghiveci auriu, 18 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Ghiveci auriu, 22 x 10 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supo..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci ceramic roz, 16 x 11 cm, Spring - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Ghiveci ceramic, 10 cm, Dna Ardei Iute - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care sa amenajezi o gradina interioara.Inspirat din povesti..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Ghiveci ceramic, 10 cm, Dna Cactus - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care sa amenajezi o gradina interioara.Inspirat din povesti sic..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Ghiveci metalic, 44 cm, Hexagon - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supor..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Ghiveci model broasca dansatoare, 32 cm, colectia Censored - Bordallo PinheiroAceasta colectie se bazeaza pe piese originale proiectate de Raphael Bordallo Pinheiro si fiul sau Manuel Gustavo. Intr-un mod provocator, in care culoarea emblematica a operelor lui Rafael a incetat sa existe, virtuozitat..
1.950,00 Lei
Fără TVA:1.950,00 Lei
Ghiveci rotund negru, 50 cm, Traforo - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca ..
895,00 Lei
Fără TVA:895,00 Lei
Ghiveci verde, 24 cm, Bola - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pen..
635,00 Lei
Fără TVA:635,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL