Meniu
COȘUL TĂU

Ghivece

Ghiveci auriu, 16 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci auriu, 22 x 10 cm, Righe - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca supo..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Ghiveci ceramic verde, 32 cm, Glaze - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca s..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Ghiveci ceramic verde, 41 cm, Glaze - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca s..
1.085,00 Lei
Fără TVA:1.085,00 Lei
Ghiveci cu picior Freaky, 15 cm - Simona's SpecialsVaza este la fel de importanta ca si florile pe care le sustine. Fie ca este transparenta sau colorata, mare sau mica, fiecare buchet are nevoie de propria vaza care sa il evidentieze.Autenticitatea stilului antic prezentata prin vaze si ghivece cu ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Decorati-va casa cu stil si rafinament, cu ajutorul colectiilor Simona's Specials! Ghivecele reprezinta elemente decorative esentiale in designul interior si exterior. In functie de estetica lor, ele pot fi atat obiecte decorative in sine, aducand eleganta spatiului, cat si suporturi pentru plante ..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Imbracati de sarbatoare plantele din casa, asezandu-le in ghivecele ceramice aurii cu model de pini din colectiile Simona's Christmas! Acestea decoreaza elegant pervazul ferestrei, oferind un accent stralucitor oricarui interior...
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Ghiveci decorativ Stripey, albastru, 20 x 15 cm - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau po..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Ghiveci decorativ Stripey, albastru, 24 x 9 cm - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Ghiveci decorativ texturat, auriu/argintiu/alb, 13 cm - Simona's SpecialsGhivecele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior sau exterior. In functie de estetica acestora, ghivecele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Ghiveci model broasca dansatoare, 32 cm, colectia Censored - BORDALLO PINHEIRO
-32 %
Ghiveci model broasca dansatoare, 32 cm, colectia Censored - Bordallo PinheiroAceasta colectie se bazeaza pe piese originale proiectate de Raphael Bordallo Pinheiro si fiul sau Manuel Gustavo. Intr-un mod provocator, in care culoarea emblematica a operelor lui Rafael a incetat sa existe, virtuozitat..
1.365,00 Lei 1.995,00 Lei
Fără TVA:1.365,00 Lei
Ghiveci orhidee marmorat, roz - 26 cm - Simona's SpecialsDecorati-va casa cu stil si rafinament, cu ajutorul colectiilor Simona's Specials! Ghivecele reprezinta elemente decorative esentiale in designul interior si exterior. In functie de estetica lor, ele pot fi atat obiecte decorative in sine, ad..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
SAL SOL