Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari parfumate

Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 15 cm, La Scala del Palazzo Verde - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Verde, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al cel..
1.425,00 Lei
Fără TVA:1.425,00 Lei
Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 14 cm, Medusa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa, VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace” este decorul „Medusa” de Gianni Versace sub care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori in..
1.425,00 Lei
Fără TVA:1.425,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Bergamot & Ylang Ylang, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pen..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Blue Flowers, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parfu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Italian Apothecary, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Rose and Champagne, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, True Lavander, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parf..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, 5.15 Kg, Sahara, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea parfumata Seul Monde..
2.395,00 Lei
Fără TVA:2.395,00 Lei
Lumanare parfumata, Amande Angelique - BERNARDAUD
-30 %
Brand: Bernardaud
Lumanare parfumata decorativa, Amande Angelique - BernardaudLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului.Lum..
227,50 Lei 325,00 Lei
Fără TVA:227,50 Lei
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.