Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari parfumate

Lumanare parfumata in glob, auriu, 18 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lu..
665,00 Lei
Fără TVA:665,00 Lei
Lumanare parfumata in glob, rosu, 13 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lum..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 14 cm, Medusa Amplified - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul emb..
1.665,00 Lei
Fără TVA:1.665,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lumanare parfumata cu 6 fitile si capac, 31 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfu..
3.695,00 Lei
Fără TVA:3.695,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lumanare parfumata cu 6 fitile si capac, 31 cm, Pouvoir - Vista AlegreColectia Pouvoir este inspirata de tehnicile ancestrale de fermetare in butoaie din lemn si de decantoarele din cristal Vista Alegre, care rafineaza cele mai pretentioase arome. Notele de ulei de coniac, extract de stejar, pl..
3.995,00 Lei
Fără TVA:3.995,00 Lei
Brand: Bernardaud
Lumanare parfumata in pahar din portelan, Panthere - BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Cu o estetica eleganta, colectia Panthere prezinta pe fiecare piesa din portelan un de..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Lumanare parfumata, 13 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfumul Mystère, inconjur..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Blue Flowers, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parfu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Grapefruit Shores, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru ..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Irish Leather & Oud, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Italian Apothecary, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, True Lavender, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parf..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)
SAL SOL