Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari parfumate

Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Lemongrass / Ginger, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va prefera..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Lumanare parfumata in glob, auriu, 18 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lu..
665,00 Lei
Fără TVA:665,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lumanare parfumata cu 6 fitile si capac, 31 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfu..
3.695,00 Lei
Fără TVA:3.695,00 Lei
Lumanare parfumata, 13 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfumul Mystère, inconjur..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Blue Flowers, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parfu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Irish Leather & Oud, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Italian Apothecary, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, True Lavander, 210 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parf..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, 5.15 Kg, Sahara, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea parfumata Seul Monde..
2.795,00 Lei
Fără TVA:2.795,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, French Linen Water, 125 gr, Classic - Max BenjaminFrench Linen Water: Aceasta lumanare raspandeste un parfum delicat, floral cu note de lavanda si portocala dulce ce se completeaza cu note subtile citrice pentru o atmosfera linistitoare si revigoranta.Colectia Classic:&..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Lumanare parfumata, Porcelaine - BERNARDAUD
-30 %
Brand: Bernardaud
Lumanare parfumata decorativa, Porcelaine - BernardaudLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului.Lumanarea..
227,50 Lei 325,00 Lei
Fără TVA:227,50 Lei
Brand: Max Benjamin
Set aroma de interior, The Home Edit Dodici, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele si lumanarile din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru a va pa..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
SAL SOL