Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari parfumate

Lumanare parfumata in glob, rosu, 18 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lum..
665,00 Lei
Fără TVA:665,00 Lei
Lumanare parfumata Allure, gin-ceai, 12 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. ..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Lumanare parfumata Allure, oud-rose, 12 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. ..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Lumanare parfumata in glob, auriu, 13 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lu..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Lumanare parfumata in glob, auriu, 18 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lu..
665,00 Lei
Fără TVA:665,00 Lei
Lumanare parfumata in glob, rosu, 13 cm - Simona's SpecialsLumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lum..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 14 cm, Medusa Amplified - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul emb..
1.665,00 Lei
Fără TVA:1.665,00 Lei
Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 14 cm, Medusa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa, VersaceUnul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets Versace” este decorul „Medusa” de Gianni Versace sub care oglindeste lumea inegalabila, bogata, in culori in..
1.665,00 Lei
Fără TVA:1.665,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lumanare parfumata cu 6 fitile si capac, 31 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfu..
3.695,00 Lei
Fără TVA:3.695,00 Lei
Brand: Bernardaud
Lumanare parfumata in pahar din portelan, Panthere - BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Cu o estetica eleganta, colectia Panthere prezinta pe fiecare piesa din portelan un de..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lumanare parfumata, 13 cm, Mystère - Vista AlegreColectia Mystère are ca inspiratie frumusetea naturala a marii, intensificata de albastrul infinit al cerului ce se reflecta in imensa oglinda a apei. Tonurile verzi capata reflexe aurii ce se intind pana la orizont. In parfumul Mystère, inconjur..
945,00 Lei
Fără TVA:945,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Bergamot & Ylang Ylang, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pen..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL