Meniu
COȘUL TĂU

Lumanari parfumate

Brand: Versace
Lumanare decorativa parfumata, 15 cm, Barocco Mosaic - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Barocco Mosaic, VersaceNoua colectie Barocco Mosaic reprezinta o celebrare a patrimoniului brandului. Patru printuri de arhiva sunt imbinate cu excelenta intr-un singur..
1.245,00 Lei
Fără TVA:1.245,00 Lei
Brand: Bernardaud
Lumanare parfumata in pahar din portelan, Panthere - BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Cu o estetica eleganta, colectia Panthere prezinta pe fiecare piesa din portelan un de..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Lumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului. Lumina lumanarilor armonizeaza tot timpul anului, indiferent d..
565,00 Lei
Fără TVA:565,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Bergamot & Ylang Ylang, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pen..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Blue Flowers, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parfu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, Rose and Champagne, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, True Lavander, 190 gr - Max BenjaminColectia Classic: Lumanarile din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul preferat pentru a va parf..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, 5.15 Kg, Sahara, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea parfumata Seul Monde..
2.395,00 Lei
Fără TVA:2.395,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Lumanare parfumata, 715 g, Sahara, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea parfumata Seul Monde e..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.