Meniu
COȘUL TĂU

Eurolampart

Brand: Eurolampart
Candelabru Bacco - EUROLAMPARTCandelabrul Bacco este un exemplu al stilului unic si colorat al acestui brand. Acest candelabru este fabricat fier forjat lucrat manual placat cu aur si sticla murano.  Este ideal atat pentru birou, cat si pentru sufragerie. Candelabrul Bacco este capabil  sa..
11.960,00 Lei
Fără TVA:11.960,00 Lei
Brand: Eurolampart
Candelabru Chimera - Eurolampart Candelabrul Chimera de la concernul italian Eurolampart reflecta stilul florentin inimitabil si unic. Combinand atractivitatea unui design detaliat, luxul italian, stralucirea incantatoare a cristalului si a cristalelor Swarovski, toate decorurile colorate,..
11.150,00 Lei
Fără TVA:11.150,00 Lei
Brand: Eurolampart
Candelabru Ginevra - EUROLAMPARTCu note extravagante de lux ostentativ, candelabrul Ginevra este realizat manual din fier forjat placat cu aur si cristale Swarovski® in fuziunea de stiluri Art Deco / Art Nouveau.Stilul Art Deco / Art NouveauArt Deco este un stil relativ tanar care a aparut la i..
11.575,00 Lei
Fără TVA:11.575,00 Lei
Brand: Eurolampart
Candelabru Libra - EUROLAMPARTCandelabrul Libra implica o abundenta de materiale scumpe, exotice, o multime de linii curbate. Luxul sobru este inlocuit de spiritul luxului jucaus. Realizat din fier forjat usor lucrat manual, sticla Murano si cristal boemia colorat, candelabrul Libra inspira spatiali..
9.255,00 Lei
Fără TVA:9.255,00 Lei
Brand: Eurolampart
Candelabru Savana - EUROLAMPARTMaiestria candelabrului face diferenta unui spatiu luxuriant!Candelabrul Savana produs de Eurolampart este o piesa de maiestrie artistica. Designul unic este o fuziune de stiluri naturiste, art deco si baroc imbinate cu note vintage inserate in cele mai surprinzatoare ..
12.185,00 Lei
Fără TVA:12.185,00 Lei
Brand: Eurolampart
Candelabru St Barth - Eurolampart Candelabrul St Barth evidentiaza ca luxul si splendoarea ostentativa nu tolereaza absolut deloc asceza sau minimalismul. Realizat din fier forjat lucrat manual, portelan si cristal Swarowski.Stilul Art Deco / Art Nouveau / AmericanArt Deco este un sti..
17.765,00 Lei
Fără TVA:17.765,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL