Meniu
COȘUL TĂU

Carafe

Carafa din portelan, 2000 ml, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. Fl..
1.645,00 Lei
Fără TVA:1.645,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Carafa din sticla, 1 L, All About You - Kosta BodaDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaAll About You este o colectie realizata de Kosta Boda in colaborare cu artistul Sara Woodrow. Prin aceasta colectie designerul a vrut sa exprime mici parti ale persona..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Orrefors
Carafa 1000 ml, Informal - OrreforsInformal este o serie de piese functionale din sticla cristalina, cu design contemporan, care se potrivesc la fel de bine in decorurile formale, dar si de zi cu zi. Seria este proiectata de Björn Dahlström - designer a carui experienta este in mobilier si design in..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Carafa 1000 ml, Bicos Incolor - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie Bicos Bicolor, Vista AlegrePrima referire cunoscuta despre acest design stiut sub numele de „biquinhos” (tepi) este dintr-un catalog al Nova Fábrica de Vidros Marinha Grande (Noua fabrica de sticla Marinha Gr..
415,00 Lei
Fără TVA:415,00 Lei
Carafa ceramica, 1400 ml, Broasca - Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheiro..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Carafa ceramica, 1500 ml, Rata - Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheiro, c..
725,00 Lei
Fără TVA:725,00 Lei
Carafa ceramica, 2750 ml, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo ..
675,00 Lei
Fără TVA:675,00 Lei
Carafa ceramica, 1150 ml, Veverita - Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheir..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Carafa ceramica, 2 l, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, cultur..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Carafa ceramica, 1800 ml, Cineraria - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Cineraria, Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Carafa ceramica, 3 L, Melancia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Melancia, Bordallo PinheiroCa o continuare a colectiilor de legume si fructe de la Bordallo Pinheiro, exista aceasta colectie de pepeni verzi si suculenti.Colectia include o serie de bo..
575,00 Lei
Fără TVA:575,00 Lei
Brand: Orrefors
Carafa din cristal Mingus by Vicke Lindstrand - OrreforsMingus este o parte din istoria Orrefors. Impreuna cu artistii Simon Gate si Edward Hald, Vicke Lindstrand a energizat designul Orrefors in anii 1930. Lindstrand a creat capodopere inseriate si este creditata cu dezvoltarea unor tehnici sp..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL