Meniu
COȘUL TĂU

Carafe

Carafa din portelan, 2000 ml, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. Fl..
1.645,00 Lei
Fără TVA:1.645,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Carafa din sticla, 1 L, All About You - Kosta BodaDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaAll About You este o colectie realizata de Kosta Boda in colaborare cu artistul Sara Woodrow. Prin aceasta colectie designerul a vrut sa exprime mici parti ale persona..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Carafa din sticla, 1 L, Him,  All About You - Kosta BodaDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaAll About You este o colectie realizata de Kosta Boda in colaborare cu artistul Sara Woodrow. Prin aceasta colectie designerul a vrut sa exprime mici parti ..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Nason Moretti
Carafa blueberry-green, 19 cm, Dandy - Nason MorettiRealizata de NasonMoretti, Dandy este o colectie in care transparenta, culorile opace si stralucitoare se amesteca, in 12 combinatii diferite.Piesele colectiei au fost create printr-o tehnica dezvoltata in 1951 care a necesitat modelarea sticlei as..
1.600,00 Lei
Fără TVA:1.600,00 Lei
Carafa ceramica, 1400 ml, Broasca - Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheiro..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Carafa ceramica, 1500 ml, Rata - Bordallo PinheiroCu umor si cu doza optima de dezinvoltura, lumea naturala este din nou invitata la masa, sub forma animalelor, fructelor, florilor si plantelor.Avand un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheiro, c..
635,00 Lei
Fără TVA:635,00 Lei
Brand: Orrefors
Carafa din cristal Mingus by Vicke Lindstrand - ORREFORSMingus este o parte din istoria Orrefors. Impreuna cu artistii Simon Gate si Edward Hald, Vicke Lindstrand a energizat designul Orrefors in anii 1930. Lindstrand a creat capodopere inseriate si este creditata cu dezvoltarea unor tehnici sp..
1.135,00 Lei
Fără TVA:1.135,00 Lei
Brand: Orrefors
Carafa din cristal, 800 ml,  Enjoy by Erika Lagerbielke - ORREFORSCarafa din cristal fara plumb, lucrat manual. Suedia. 80clEste posibil ca o bucata de sticla sa fie umpluta de bucurie? Noi credem ca da! Decantorul din seria Enjoy este proiectat cu un singur scop, pentru a va imbunatati experie..
270,00 Lei
Fără TVA:270,00 Lei
Brand: Baccarat
Carafa din cristal, 750 ml, Faunacrystopolis - BaccaratBrandul francez de lux este recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste de inalta calitate, din cristal.Echilibrul perfect intre traditie si fantezie! Cu carafa Faunacrystopolis, designerul Jaime Hayon reinterpreteaza intr-un st..
3.395,00 Lei
Fără TVA:3.395,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Carafa din cristal, 1 L, Palazzo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Palazzo, Vista AlegreColectia Palazzo creata de Gerald Gulotta prezinta farmecul palatelor venetiene reinterpretat intr-un set de piese din cristal a caror valoare este sporita de frumusetea subl..
1.175,00 Lei
Fără TVA:1.175,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Carafa din cristal, 900 ml, Zanzibar - Vista AlegreZanzibar este o colectie de piese din cristal care combina originalitatea liniilor sale cu unicitatea cristalului - o forma inclinata pentru a sarbatori momentele pe care vrem sa le pastram pentru totdeauna.Carafa Zanzibar se caracteriseza prin func..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Carafa din portelan, 28 cm, Hunting, Biscuit - Vista AlegreBiscuit este o colectie impresionant de piese sculptate in portelan - cu o mare varietate de figuri religioase si mitologice, animale, vaze si diverse alte obiecte, unde fiecare finisaj este minutios detaliat si sculptat, sporind frumusetea ..
1.235,00 Lei
Fără TVA:1.235,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.