Meniu
COȘUL TĂU

Arcahorn

Brand: Arcahorn
Rama foto 18 x 24 cm, Dafne - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine creatii un..
4.585,00 Lei
Fără TVA:4.585,00 Lei
Brand: Arcahorn
Rama foto neagra, 13 x 18 cm, Medea - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine cr..
3.115,00 Lei
Fără TVA:3.115,00 Lei
Brand: Arcahorn
Cutit pentru branza tare, 16 cm - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine creati..
855,00 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Brand: Arcahorn
Cutit pentru unt, 15 cm, Isigny - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine c..
855,00 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Brand: Arcahorn
Cutit pentru stridii, 17 cm, Belon - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine cre..
1.315,00 Lei
Fără TVA:1.315,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL