Meniu
COȘUL TĂU

Lumanare decorativa lacuita, rosu, 30 cm - SIMONA'S Specials

Lumanare decorativa lacuita, rosu, 30 cm - SIMONA'S Specials
Lumanare decorativa lacuita, rosu, 30 cm - SIMONA'S Specials
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CLC30-RD
  • SKU: CLC30-RD

Lumanare decorativa rosu, 30 cm - Simona's Specials

Lumanarile pot fi elemente decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, lumanarile pot oferi un plus de eleganta sau pot crea o atmosfera placuta, punand in evidenta frumusetea spatiului.

Aceasta gama de lumanari se caracterizeaza printr-un finisaj lucios impecabil.

Asezata intr-un sfesnic elegant, lumanarea decorativa rosie creeaza intotdeauna o atmosfera placuta, festiva sau romantica, lumina sa ambientala marcand momente fascinante din viata.

Conturati-va propria poveste decorand casa cu lumanare decorativa rosu, 30 cm - Simona's Specials!


*Timp de ardere: 8 ore

Caracteristici
Material Ceara lacuita
Dimensiuni 2.4 x 30 cm (Diam. x H)
Culoare Rosu
Detalii
Brand SIMONA'S Specials
Timp de ardere 8 ore

Cu o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, magazinele Simona's reprezinta un concept de referinta in piata retailului de decoratiuni interioare. Viziunea intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne indruma in gasirea obiectelor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri. Produsele noastre, cele mai noi colectii ale brandurilor high end atent selectionate in cadrul targurilor de profil, sunt oferite clientilor in cadrul celor doua magazine de profil deschise in Bucuresti Baneasa Shopping City si Calea Dorobantilor 155.

Misiunea noastra comuna este de a oferi o gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta, intr-o prezentare unica. Acest parcurs ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami - in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Spune-ţi opinia

Nu recomand Excelent
SAL SOL