Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Baccarat
Pasare albastra din cristal, 11 cm, Bird, Faunacrystopolis - BaccaratFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art de Vivre.Un amestec de poezie, viziune si lucrari precis..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Baccarat
Vaza transparenta din cristal, 18 cm, Bird, Faunacrystopolis - BACCARATFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art de Vivre.Un amestec de poezie si fantezie, vaza din cr..
2.465,00 Lei
Fără TVA:2.465,00 Lei
Vaza ceramica Fragola, 29 cm - Simona's SpecialsVazele sunt elemente importante pentru crearea unui design interior. Acestea pot fi obiecte de decor de sine statatoare sau pot fi suport pentru flori, oferind un plus de personalitate acestora. Vaza Fragola are o estetica remarcabila. Aceasta poate ..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vaz..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, La Chute Pacific - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Hop Cameo - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se remarca pri..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 26 cm, Le Jardin de Versace - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Jardin de Versace, VersaceO gradina incantatoare in nuante pastelate delicate si o diversitate opulenta de flori, fructe de padure, insecte si ornamente - toate sunt combinate ..
2.490,00 Lei
Fără TVA:2.490,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 9 cm, Bag Vase Fossil - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 9 cm, Surface Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru int..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Surface - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interio..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Skum Cameo - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vazele s..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 8 cm, Plissee - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca sup..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 268 (23 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL