Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Versace
Vaza din portelan, 34 cm, Le Jardin de Versace - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Jardin de Versace, VersaceO gradina incantatoare in nuante pastelate delicate si o diversitate opulenta de flori, fructe de padure, insecte si ornamente - toate sunt combinate ..
3.060,00 Lei
Fără TVA:3.060,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 34 cm, Prestige Gala - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Prestige Gala, VersaceColectia Prestige Gala prezinta elementele baroce indraznete aurii cu detaliile luxoase atent prelucrate. Inspirat de pictura iconica Versace „Le Vase Baroque”, nou..
3.060,00 Lei
Fără TVA:3.060,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 24 cm, Medusa Rhapsody - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Rhapsody, VersaceSeturile de vesela si imbracamintea se inspira reciproc rezultand o colectie moderna remarcabila Versace - o rapsodie a culorilor si a detaliilor. Medusa s..
1.840,00 Lei
Fără TVA:1.840,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 34 cm, Les Reves Byzantins - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, VersaceLes Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri ale artei O..
3.065,00 Lei
Fără TVA:3.065,00 Lei
Brand: Versace
Vaza ceramica, 30 cm, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai puternice i..
2.550,00 Lei
Fără TVA:2.550,00 Lei
Brand: Versace
Vaza ceramica, 18 cm, La Scala del Palazzo Verde - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Verde, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai puternice..
1.670,00 Lei
Fără TVA:1.670,00 Lei
Vaza din portelan, 40 cm, Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint trasat imaginar pe..
2.125,00 Lei
Fără TVA:2.125,00 Lei
Brand: Fink
Vaza metalica 24 cm, Delphi - FinkFrumusetea armonioasa a formei, stralucirea eleganta si designul exclusiv fac ca vazele din colectia Delphi sa fie comparate cu bijuteriile. Acestea sunt ideale pentru decorarea eleganta a casei, oferind personalitate fiecarui spatiu. Indiferent daca sunt accesoriza..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Fink
Vaza metalica 34 cm, Delphi - FinkFrumusetea armonioasa a formei, stralucirea eleganta si designul exclusiv fac ca vazele din colectia Delphi sa fie comparate cu bijuteriile. Acestea sunt ideale pentru decorarea eleganta a casei, oferind personalitate fiecarui spatiu. Indiferent daca sunt accesoriza..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 26 cm, Les Reves Byzantins - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, VersaceLes Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri ale artei O..
1.670,00 Lei
Fără TVA:1.670,00 Lei
Brand: Versace
Vaza din portelan, 30 cm, Medusa Rhapsody - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Rhapsody, VersaceSeturile de vesela si imbracamintea se inspira reciproc rezultand o colectie moderna remarcabila Versace - o rapsodie a culorilor si a detaliilor. Medusa s..
2.805,00 Lei
Fără TVA:2.805,00 Lei
Brand: Baccarat
Vaza din cristal, 24 cm, Spirit by Nicolas Triboulot  - BACCARATFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art de Vivre.Colectiile Baccarat sunt prezente in cele mai exclus..
8.600,00 Lei
Fără TVA:8.600,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 219 (19 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.