Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 27 cm, Falda - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
2.450,00 Lei
Fără TVA:2.450,00 Lei
Vaza decorativa din sticla, 19 cm, Optic verde - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
520,00 Lei
Fără TVA:520,00 Lei
Vaza decorativa din sticla, 28 cm, Optic verde - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Vaza bust din portelan, 26 cm, Daisy - Lladro Daisy este un bust din portelan care vorbeste despre idealul frumusetii feminine. In acelasi timp, piesa reprezinta un nou concept de vaza in care florile se aseza fir cu fir in parul femeii. In par sunt 9 gauri care pot fi folosite pentru a decora ..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Vaza chihlimbar, 45 cm, Dorothy - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, pun..
900,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Vaza mov 55 cm, Collolongo - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
950,00 Lei
Fără TVA:950,00 Lei
Vaza neagra Tubes, 46 cm - Simona's SpecialsVaza este la fel de importanta ca si florile pe care le sustine. Fie ca este transparenta sau colorata, mare sau mica, fiecare buchet are nevoie de propria vaza care sa il evidentieze.Autenticitatea stilului antic prezentata prin vaze si ghivece cu chip si..
1.800,00 Lei
Fără TVA:1.800,00 Lei
Vaza decorativa Atlantis, alb, 31 x 27cm - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru f..
780,00 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
Vaza decorativa Atlantis, alb, 43 cm - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori..
780,00 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
Vaza albastra, 31.5 cm, Dorothy - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, pun..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Vaza chihlimbar, 31.5 cm, Dorothy - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, p..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Vazele sunt piese de decor importante pentru accesorizarea unui spatiu. Acestea ofera farmec oricarui loc. Vaza Poliedro este element decorativ elegant. Aceasta pune in evidenta frumusetea florilor. Forma inedita este ideala pentru crearea unor aranjamente florale remarcabile. Fie ca este vorba de ..
455,00 Lei
Fără TVA:455,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 251 (21 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL