Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vaz..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, La Chute Pacific - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Hop Cameo - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se remarca pri..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 9 cm, Bag Fossil - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa f..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 9 cm, Surface Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru int..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Surface - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interio..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Skum Cameo - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vazele s..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 8 cm, Plissee - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca sup..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 10 cm, Core Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 11 cm, Pacco Bello Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan lucios, 10 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare s..
305,00 Lei
Fără TVA:305,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Do Not Litter - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Falda - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioare so..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care vari..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, La Chute - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 14 cm, Do Not Litter - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa ..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 14 cm, Flux White - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos ..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 23 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
760,00 Lei
Fără TVA:760,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 26 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.&nb..
1.525,00 Lei
Fără TVA:1.525,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 30 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care vari..
1.220,00 Lei
Fără TVA:1.220,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 32 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
1.125,00 Lei
Fără TVA:1.125,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 40 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
2.525,00 Lei
Fără TVA:2.525,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 8 cm, Conio - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioare sof..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie in..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza aurie din portelan, 32 cm, Squall Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
2.190,00 Lei
Fără TVA:2.190,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 32 cm, Vibrations Platin - RosenthalIn domeniile modei, designului si arhitecturii, efectele de luciu sunt reproduse in sens baroc prin ornamentare si inflorire. Rosenthal reia aceasta tendinta creand astfel vazele cu "noduri".Designul special al pieselor face ca acestea sa comple..
1.300,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 24 cm, Ringoletto Abyss - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 25 cm, Ode Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioare..
2.270,00 Lei
Fără TVA:2.270,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop White - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se rema..
2.750,00 Lei
Fără TVA:2.750,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 28 cm, Arkadia Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru..
1.170,00 Lei
Fără TVA:1.170,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop White - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se rema..
4.395,00 Lei
Fără TVA:4.395,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 37 cm, Lapp White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
2.935,00 Lei
Fără TVA:2.935,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 38 cm, Ode Floral - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
3.695,00 Lei
Fără TVA:3.695,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 30 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
1.070,00 Lei
Fără TVA:1.070,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 40 cm, Far, Far, Closer M1 - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Far, Far, Closer, RosenthalMorgann Lechat este un designer francez care traieste si lucreaza in Varsovia (Polonia), precum si in Franta. Morgann si-a petrecut cea mai mare parte ..
3.520,00 Lei
Fără TVA:3.520,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza neagra din portelan, 26 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In ..
1.070,00 Lei
Fără TVA:1.070,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 14 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 20 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
505,00 Lei
Fără TVA:505,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 22 cm, Triu Kupfer - RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosilicat. Bor..
815,00 Lei
Fără TVA:815,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza argintie din sticla, 22 cm, Triu Silber- RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosili..
815,00 Lei
Fără TVA:815,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 26 cm, Flux Amber - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 26 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri, 14 cm, Flux Grey - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in eviden..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din cristal, 13 cm, Blockglas - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza transparenta, 20 cm, Flux Clear- RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modela..
455,00 Lei
Fără TVA:455,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 14 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 26 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 14 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philip Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dupa..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philip Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dupa..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 24 cm, Turandot White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Turandot, RosenthalOrientul se intalneste cu Occidentul. Decorul Turandot, inspirat de opera cu acelasi nume compusa de Giacomo Puccini, este un omagiu adus artei decorative chineze d..
1.475,00 Lei
Fără TVA:1.475,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 17 cm, Turandot Blue - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Turandot, RosenthalOrientul se intalneste cu Occidentul. Decorul Turandot, inspirat de opera cu acelasi nume compusa de Giacomo Puccini, este un omagiu adus artei decorative chineze di..
1.250,00 Lei
Fără TVA:1.250,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza ceramica, 18 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau amint..
1.015,00 Lei
Fără TVA:1.015,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza ceramica, 34 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau amint..
2.545,00 Lei
Fără TVA:2.545,00 Lei
Afişare 1 - 54 din 54 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.