Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Rosenthal
Vaza grej din portelan, 8 cm, Plissee - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport ..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 8 cm, Plissee - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca sup..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vaz..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, La Chute Pacific - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste ..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Surface - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interio..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Hop Cameo - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se remarca pri..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 11 cm, Pacco Bello Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 9 cm, Surface Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru int..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Tutenvase vaza fabricata din portelan de la Rosenthal. Designer: Tapio Wirkkala...
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Brand: Rosenthal
Tutenvase vaza fabricata din portelan de la Rosenthal. Designer: Tapio Wirkkala...
820,00 Lei
Fără TVA:820,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan lucios, 10 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare s..
380,00 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care vari..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phi City Abyss - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inte..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 11 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 20 cm, Flux White - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos ..
435,00 Lei
Fără TVA:435,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 22 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri - gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care var..
705,00 Lei
Fără TVA:705,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 23 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 27 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care vari..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 30 cm, Fast - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care vari..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 32 cm, Squall White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 32 cm, Squall White mat - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
1.795,00 Lei
Fără TVA:1.795,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, Fast Abyss - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii,..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, albastru, 25 cm, Node Abyss - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan moale - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un p..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza argintie din portelan, 32 cm, Squall Platin - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pen..
2.490,00 Lei
Fără TVA:2.490,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza aurie din portelan, 32 cm, Squall Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru i..
2.490,00 Lei
Fără TVA:2.490,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 32 cm, Vibrations White - RosenthalIn domeniile modei, designului si arhitecturii, efectele de luciu sunt reproduse in sens baroc prin ornamentare si inflorire. Rosenthal reia aceasta tendinta cu vazele cu "noduri".Designul special al pieselor face ca acestea sa completeze perfect..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, crem-ivoar, 25 cm, Node Cameo - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un p..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Falda Midnight - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern, transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru int..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Fast Fossil - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri - gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care v..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Node Coral - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un principiu sim..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Ode Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioare..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phases Abyss - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In v..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phi City Abyss - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inte..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phi Sea Salt - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Skum Cameo - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vazele s..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 11 cm, Squall Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 12 cm, Node Stripes Apple - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un princ..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 12 cm, Node Stripes Blueberry - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un p..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 12 cm, Node Stripes Mango - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un princ..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 12 cm, Node Stripes Plum - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati designeri germani din ultimii ani, aplica un princi..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 22 cm, Collana White Silver - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentr..
1.440,00 Lei
Fără TVA:1.440,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop Atlantic - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se remarca prin inelele ..
2.450,00 Lei
Fără TVA:2.450,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop White - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se rema..
3.095,00 Lei
Fără TVA:3.095,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Phases Pacific - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In..
1.295,00 Lei
Fără TVA:1.295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Skum Fossil - RosenthalColectia de vaze Skum de la Rosenthal studio-line este o adevarata poezie vizuala, evocand delicatetea si efemeritatea bulelor de sapun supradimensionate care se impletesc intr-un dans gratios. Creata de arhitectii inovatori de la Bjarke Ingels Group ..
2.550,00 Lei
Fără TVA:2.550,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 28 cm, Sirop White - RosenthalIn toate proiectele sale pentru Rosenthal, designerul francez Cédric Ragot a analizat deformabilitatea materialului si fuziunea diferitelor structuri intr-un singur obiect.Vaza Sirop ne prezinta latura dulce a ideii de deformare. Precum mierea sau sir..
1.850,00 Lei
Fără TVA:1.850,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 28 cm, Sirop White Matt- RosenthalIn toate proiectele sale pentru Rosenthal, designerul francez Cédric Ragot a analizat deformabilitatea materialului si fuziunea diferitelor structuri intr-un singur obiect.Vaza Sirop ne prezinta latura dulce a ideii de deformare. Precum mierea sau..
1.675,00 Lei
Fără TVA:1.675,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Asym Sea Salt - RosenthalAsym este un proiect conceput de designerul Claus Josef Riedel in 1976 pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional.Natura este elem..
1.695,00 Lei
Fără TVA:1.695,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Asym White - RosenthalAsym este un proiect conceput de designerul Claus Josef Riedel in 1976 pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional.Natura este element..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Fast Cameo - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri - gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii, care va..
1.950,00 Lei
Fără TVA:1.950,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Strip White-Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru in..
7.795,00 Lei
Fără TVA:7.795,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 35 cm, Squall Mint - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interio..
2.350,00 Lei
Fără TVA:2.350,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 9 cm, Asym Midnight - RosenthalAsym este un proiect conceput de designerul Claus Josef Riedel in 1976 pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional.Natura este eleme..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 9 cm, Florinda Coral - RosenthalFlorinda este o colectie proiectata de designerul Maarten Vrolijk pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional. Vaza in forma de flo..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 9 cm, Flux Mint - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelat..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 9 cm, Tutenvase Mint - RosenthalTutenvase este un proiect conceput de designerul finlandez Tapio Wirkkala pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional. Vaza in form..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 21 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
705,00 Lei
Fără TVA:705,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 26 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
910,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 30 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
1.295,00 Lei
Fără TVA:1.295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 22 cm, Triu Kupfer - RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosilicat. Bor..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza argintie din sticla, 22 cm, Triu Silber- RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosili..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 33 cm, Silvana White - RosenthalVaza Silvana de la Rosenthal este o bijuterie care aduce un strop de magie si eleganta in orice spatiu de amenajare. Cu o inaltime impresionanta de 34 cm, aceasta piesa rafinata ofera spatiu generos pentru aranjamente florale somptuoase sau crengi ele..
975,00 Lei
Fără TVA:975,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 34 cm, Anna White - RosenthalVaza Anna de la Rosenthal este o bijuterie care aduce un strop de magie si eleganta in orice spatiu de amenajare. Cu o inaltime impresionanta de 34 cm, aceasta piesa rafinata ofera spatiu generos pentru aranjamente florale somptuoase sau crengi elegante,..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 36 cm, Gianna White - RosenthalVaza Gianna de la Rosenthal este o bijuterie care aduce un strop de magie si eleganta in orice spatiu de amenajare. Cu o inaltime impresionanta de 34 cm, aceasta piesa rafinata ofera spatiu generos pentru aranjamente florale somptuoase sau crengi elega..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 10 cm, Core Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri, 20 cm, Flux Grey - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in eviden..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza neagra din portelan, 32 cm, Squall Black Mat- RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pen..
2.575,00 Lei
Fără TVA:2.575,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 14 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 17 cm, Turandot Blue - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Turandot, RosenthalOrientul se intalneste cu Occidentul. Decorul Turandot, inspirat de opera cu acelasi nume compusa de Giacomo Puccini, este un omagiu adus artei decorative chineze di..
1.485,00 Lei
Fără TVA:1.485,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza ceramica, 18 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau amint..
1.225,00 Lei
Fără TVA:1.225,00 Lei
Afişare 1 - 71 din 71 (1 pagini)
SAL SOL