Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vaz..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, La Chute Pacific - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Hop Cameo - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se remarca pri..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 9 cm, Bag Vase Fossil - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Surface - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interio..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Skum Cameo - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vazele s..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 10 cm, Core Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza galbena din portelan, 11 cm, Pacco Bello Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie i..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, La Chute - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Phi City - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 14 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie i..
290,00 Lei
Fără TVA:290,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 14 cm, Flux White - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos ..
310,00 Lei
Fără TVA:310,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 18 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie i..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 26 cm, Flux White - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos ..
680,00 Lei
Fără TVA:680,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 26 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.&nb..
1.720,00 Lei
Fără TVA:1.720,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 32 cm, Squall White mat - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
1.690,00 Lei
Fără TVA:1.690,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 8 cm, Conio - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioare sof..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie in..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 10 cm, Fast Abyss - RosenthalColectia Fast duce cu gandul la o "alunecare" prin spatiu. In astronomie, galaxiile sunt colectii de stele si sisteme planetare diferite precum si alte lucruri- gazul, praful si materia intunecata.  Exista diferite tipuri de galaxii,..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza albastra din portelan, 11 cm, Squall Abyss - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza corai din portelan, 14 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie ..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, crem-ivoar, 10 cm, Cameo Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculp..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, crem-ivoar, 18 cm, Cameo Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura ..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, crem-ivoar, 25 cm, Node Cameo - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan moale - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati noi designeri germani din ultimii ani, aplic..
1.985,00 Lei
Fără TVA:1.985,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phi Sea Salt - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 22 cm, Phi Manhattan - RosenthalManhattan, ca si Freeze, Spindrift, City sau Snow, sunt modele geometrice complexe, spiralate, ce acopera corpurile de porțelan alb cu texturi de suprafata surprinzatoare, transformand astfel vazele din portelan in obiecte sculpturale cu un efe..
1.850,00 Lei
Fără TVA:1.850,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 24 cm, Ringoletto Abyss - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 28 cm, Arkadia Fossil - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru..
1.170,00 Lei
Fără TVA:1.170,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 37 cm, Lapp White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
3.380,00 Lei
Fără TVA:3.380,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 38 cm, Ode Floral - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
3.695,00 Lei
Fără TVA:3.695,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza neagra din portelan, 26 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In ..
1.200,00 Lei
Fără TVA:1.200,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 22 cm, Triu Kupfer - RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosilicat. Bor..
910,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 14 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza aurie din sticla, 21 cm, Seven Contour Gold - RosenthalPentru colectia de vaze Seven Contour realizata de Jan Padrnos, numele spune totul: sapte tuburi de sticla aranjate artistic, fiecare asezat in directie opusa, creeaza un obiect de decor remarcabil. La prima vedere, piesele Seven Contour pa..
910,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 26 cm, Flux Amber - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 26 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
730,00 Lei
Fără TVA:730,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 10 cm, Lava Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa f..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 18 cm, Lava Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa f..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri, 14 cm, Flux Grey - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in eviden..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din cristal, 13 cm, Blockglas - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 14 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 26 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
730,00 Lei
Fără TVA:730,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 14 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philipp Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dup..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philipp Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dup..
620,00 Lei
Fără TVA:620,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 17 cm, Turandot Blue - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Turandot, RosenthalOrientul se intalneste cu Occidentul. Decorul Turandot, inspirat de opera cu acelasi nume compusa de Giacomo Puccini, este un omagiu adus artei decorative chineze di..
1.400,00 Lei
Fără TVA:1.400,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza ceramica, 26 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau amint..
1.660,00 Lei
Fără TVA:1.660,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 34 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau a..
2.860,00 Lei
Fără TVA:2.860,00 Lei
Afişare 1 - 48 din 48 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL