Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Skum White - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vaz..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 9 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa fie in..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 9 cm, Surface Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru int..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan lucios, 10 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare s..
360,00 Lei
Fără TVA:360,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan lucios, 18 cm, Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare s..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Phi City - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 14 cm, Flux White - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos ..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 32 cm, Squall White mat - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pent..
1.795,00 Lei
Fără TVA:1.795,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, albastru, 25 cm, Node Abyss - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan moale - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati noi designeri germani din ultimii ani, aplica ..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza argintie din portelan, 32 cm, Squall Platin - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pen..
2.490,00 Lei
Fără TVA:2.490,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 32 cm, Vibrations White - RosenthalIn domeniile modei, designului si arhitecturii, efectele de luciu sunt reproduse in sens baroc prin ornamentare si inflorire. Rosenthal reia aceasta tendinta cu vazele cu "noduri".Designul special al pieselor face ca acestea sa completeze perfect..
1.145,00 Lei
Fără TVA:1.145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, crem-ivoar, 25 cm, Node Cameo - RosenthalForma impletita, linii fluide, portelan fin - elementele pentru noua vaza din linia Rosenthal Studio sunt simple, iar rezultatul este atragator. Martin Hirth, unul dintre cei mai apreciati noi designeri germani din ultimii ani, aplica ..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Phi Sea Salt - RosenthalVazele sunt cu siguranta unul dintre acele elemente decorative care completeaza un desing interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi elemente decorative de sine statatoare care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 10 cm, Skum Cameo - RosenthalSimilar bulelor de sapun, colectia Skum alatura si imbina "bilele" de portelan fin pentru a forma o piesa cu un caracter puternic care se potriveste oricarui interior. Fiecare vaza din colectie este rafinata individual cu o maiestrie deosebita.Vazele s..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 22 cm, Collana White Silver - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentr..
1.440,00 Lei
Fără TVA:1.440,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop Green - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat colectia Hop pentru Rosenthal. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li s-a alatura un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele colectiei se remarca prin i..
3.065,00 Lei
Fără TVA:3.065,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop White - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se rema..
3.095,00 Lei
Fără TVA:3.095,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 28 cm, Sirop white matt- RosenthalIn toate proiectele sale pentru Rosenthal, designerul francez Cédric Ragot a analizat deformabilitatea materialului si fuziunea diferitelor structuri intr-un singur obiect.Vaza Sirop ne prezinta latura dulce a ideii de deformare. Precum mierea sau..
1.675,00 Lei
Fără TVA:1.675,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Asym White - RosenthalAsym este un proiect conceput de designerul Claus Josef Riedel in 1976 pentru Rosenthal Studio-Line. Fluiditate si originalitate intr-o vaza care se deschide elegant pentru a gazdui fiecare tip de floare cu un rafinament exceptional.Natura este element..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 30 cm, Strip White-Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru in..
7.795,00 Lei
Fără TVA:7.795,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Hop White - Gold - RosenthalUna dintre vedetele scenei internationale de design - Sebastian Herkner, a creat o noua colectie pentru Rosenthal, anul acesta. Design-urilor sale existente „Collana“ si „Falda“ li se alatura acum un alt obiect extravagant: „Hop“. Piesele se rema..
5.175,00 Lei
Fără TVA:5.175,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 37 cm, Lapp White - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru interioa..
3.585,00 Lei
Fără TVA:3.585,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 45 cm, Strip White-Gold - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru in..
9.620,00 Lei
Fără TVA:9.620,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 10 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza alba din portelan, 26 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In vi..
910,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza neagra din portelan, 26 cm, Phases - RosenthalPentru a intelege opera lui Dror Benshetrit, trebuie inteleasa logica si procesele de gandire care stau la baza stilului sau. Accentul sau se concentreaza in principal pe inovatiile care apar, prin noi utilizari de materiale, tehnologie si forme.In ..
1.275,00 Lei
Fără TVA:1.275,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 22 cm, Triu Kupfer - RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosilicat. Bor..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza argintie din sticla, 22 cm, Triu Silber- RosenthalIn colaborare cu designerul ceh Jan Padrnos, Rosenthal prezinta colectia de vaze Triu. La prima vedere, obiectele Triu par a fi niste tuburi metalice interconectate, dar, de fapt, cele trei brate subtiri in forma de U sunt realizate din borosili..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 14 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din sticla, 20 cm, Flux Rose - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 10 cm, Core Lava - RosenthalRosenthal exceleaza prin armonizarea perfecta intre stilul traditional si cel modern transformand portelanul in articole unice pentru design interior. Designeri talentati lucreaza impreuna pentru a crea obiecte si accesorii exclusiviste pentru inter..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri din portelan, 18 cm, Lava Bag Vase - RosenthalRosenthal Bag este o colectie de piese din portelan inspirate dintr-un obiect obisnuit - o punga de hartie. Crearea detaliilor, curbelor si a pliurilor hartiei dintr-un material mai pretios depaseste asteptarile privitorului. Sculptura pare sa f..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza gri, 14 cm, Flux Grey - RosenthalVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand in eviden..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza transparenta, 20 cm, Flux Clear- RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modela..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza violet, 14 cm, Flux Violett - RosenthalColectia Flux confirma faptul ca extremele se atrag. Exacte in partea de jos si abstracte in partea de sus, vazele Flux au o estetica aparte. Prelucrate cu pasiune, vazele sunt disponibile in portelan fin si in sticla eleganta. Materialele frumos modelate ..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza din portelan, 26 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philipp Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dup..
665,00 Lei
Fără TVA:665,00 Lei
Brand: Rosenthal
Vaza ceramica, 18 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouveau amint..
1.225,00 Lei
Fără TVA:1.225,00 Lei
Afişare 1 - 37 din 37 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL