Meniu
COȘUL TĂU

Furstenberg

Brand: Furstenberg
Farfurie de prezentare, 32 cm, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit, rezultand a..
1.150,00 Lei
Fără TVA:1.150,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie de prezentare, 32 cm, Carlo · Tessuto Blue - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a creat o forma..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru cina, 28 cm, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit, rezultand ast..
690,00 Lei
Fără TVA:690,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru cina, 29 cm, Carlo · Tessuto Light Blue - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a creat o f..
600,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru supa, 23 cm, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit, rezultand ast..
735,00 Lei
Fără TVA:735,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru supa, 23 cm, Carlo · Tessuto Blue - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a creat o forma c..
535,00 Lei
Fără TVA:535,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru desert, 23 cm, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit, rezultand a..
470,00 Lei
Fără TVA:470,00 Lei
Brand: Furstenberg
Farfurie pentru desert, 23 cm, Carlo · Tessuto Red - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a creat o forma ..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru cafea si farfurie, 200, Carlo · Tessuto Blue - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a creat ..
890,00 Lei
Fără TVA:890,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru espresso si farfurie, 70 ml, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit,..
1.390,00 Lei
Fără TVA:1.390,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru espresso si farfurie, 100, Carlo · Tessuto Red - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a crea..
860,00 Lei
Fără TVA:860,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru espresso, 8 cm, Treasure Platinum - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Treasure Gold/Platinum - FÜRSTENBERGO comoara cu adevarat unicaCu luciul metalic 99% platina pura, TREASURE PLATINUM corespunde albului aproape transparent al materialul..
475,00 Lei
Fără TVA:475,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
SAL SOL