Meniu
COȘUL TĂU

Ichendorf

Brand: Ichendorf
Cana din sticla, ardei iute, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc:..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cana din sticla, calut de mare albastru-verde, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cana din sticla, sardina roz, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 20 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18 cm, calut de mare albastru, Marine Garden - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, peste, Animal Farm - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Triennale di Milan..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, Pisica Chihlimbar, Tabby Cat - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Tri..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18/22 cm, Rivoli - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Ichendorf
Ceasca pentru espresso si farfurie, 6 cm, Piuma by Marco Sironi - IchendorfMarco Sironi  este un arhitect cu  experienta in industria constructiilor, design de iahturi, design de sticla si mobilier. Fiecare obiect al sau, pe langa functionalitate si valori formale, trebuie sa se potriveasc..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 11 cm, Rivoli by Mario TrimarchiMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de iden..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, arici, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, broasca testoasa, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celeb..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Amber, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Blue, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Caribbean Blue, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sal..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Green, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Pink, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, Cactus Yellow, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebr..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, iepure, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se rega..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, melc, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, rata, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, veverita, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se re..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, alge/peste alb, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebr..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, alge/peste galben, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale cel..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, alge/peste verde, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale cele..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, anghinare, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se reg..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, ardei iute, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se re..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, ardei, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regases..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, arici, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, broasca testoasa, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebr..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, calut de mare albastru, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sal..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, calut de mare verde, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale c..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, coral/peste albastru, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, coral/peste chihlimbar, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sal..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, coral/peste roz-albastru, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile s..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, dovleac, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, fluture albastru, Garden Picnic by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale cele..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, iepure, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, inima albastra, Cuore by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se reg..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, inima galbena, Cuore by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se rega..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, inima rosie, Cuore by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, inima roz, Cuore by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, peste, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, pisica chihlimbar, Tabby Cat by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, rata, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regases..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, rosie, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regases..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, sardina chihlimbar, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale ce..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, sardina roz, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre s..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, vanata, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 8 cm, veverita, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se reg..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 7 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identitat..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru sampanie, 21 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de ide..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru vin, 17 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identita..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru vin, 22 cm, peste albastru, Marine Garden - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Trien..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru vin, 22 cm, peste verde, Marine Garden - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Triennal..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 amestecatoate cocktail, Cactus Amber/Green, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile s..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 amestecatoate cocktail, Cactus Blue/Pink, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sal..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 amestecatoate cocktail, Cactus Green/Amber, Desert Plants by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile s..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, anghinare, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: ..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, ardei iute, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc:..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, rosii, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Trie..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 paie, peste portocaliu si roz, Marine Garden by Alessandra Baldereschi  - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale cel..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Ichendorf
Ceainic din sticla transparenta, iepure, Alice by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se re..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar inclinat pentru apa, transparent, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleganta corpul..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar inclinat pentru apa, transparent-chihlimbar, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleg..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, transparent-albastru, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleganta corpul..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, transparent-chihlimbar, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleganta corp..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, transparent-roz, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleganta corpului ce..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru vin, cu picior albastru, Luna - IchendorfColectia Luna de la Ichendorf este o imbinare fascinanta a stilului modern si a inovatiei, avand piese unice si rafinate, care vor conferi o nota de orginalitate oricarui ambient. Aceasta colectie este inspirata de frumusetea si eleganta corpului..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Brand: Ichendorf
Bol din sticla, 10.5 cm, Clear, Liberta by Margherita Rui - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Liberta, IchendorfMargherita Rui este designer si director creativ al mai multor branduri italiene de design interior. Dupa pregatirea in Design la Politecnico din Mila..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Ichendorf
Bol din sticla, 10.5 cm, Light blue, Liberta by Margherita Rui - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Liberta, IchendorfMargherita Rui este designer si director creativ al mai multor branduri italiene de design interior. Dupa pregatirea in Design la Politecnico din..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Bol din sticla, 11 cm, Iepure Amber, Animal Farm - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie Animal Farm, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor ..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei