Meniu
COȘUL TĂU

Cesti espresso

SET PROMOTIONAL - contine 6 piese (ceasca si farfurie pentru espresso), Ornament by Sam Baron - VISTA ALEGRE SET PROMOTIONAL - contine 6 piese (ceasca si farfurie pentru espresso), Ornament by Sam Baron - VISTA ALEGRE
-29 %
Brand: Vista Alegre
Set 6 cesti cu farfurii pentru espresso, Ornament - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Ornament, Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu a..
635,00 Lei 895,00 Lei
Fără TVA:635,00 Lei
Set 2 cesti de espresso cu farfurii, 100 ml, Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint..
775,00 Lei
Fără TVA:775,00 Lei
Brand: Versace
Ceasca de espresso si farfurie, 100 ml - set 6 buc, Jungle Animalier - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Junge Animalier, VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versa..
6.995,00 Lei
Fără TVA:6.995,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca pentru espresso si farfurie, Sanssouci Ramona - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sanssouci Ramona, RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca pentru espresso si farfurie, 120 ml, TAC Gropius Stripes 2.0 - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Stripes, RosenthalVarianta motivului Stripes 2.0 este un omagiu adus lui Walter Gropius. Liniile sale fine se amesteca si se potrivesc cu suprafe..
230,00 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Ceasca pentru espresso si farfurie, 91 ml, Atrapasueños - Vista AlegreAtrapasueños este prima colectie de articole de masa nascuta din parteneriatul semnat in 2017 intre Vista Alegre si Pineda Covalin, o emblema inovatoare de lux mexican, bazata pe traditiile si iconografia acestei tari latino-..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Versace
Ceasca de espresso si farfurie, 100 ml, Virtus Gala White - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala White, VersaceSemnul distinctiv al acestei colectii Rosenthal meets Versace este un „V” baroc insufletit de frumoasele frunze de acant, pictate cu pasiune s..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca de espresso cu farfurie, 80 ml, Maria Pink Rose - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria Pink Rose, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philipp Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a num..
205,00 Lei
Fără TVA:205,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru espresso si farfurie, 70 ml, Auréole - Clair de Lune - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Clair de Lune - FÜRSTENBERGAURÉOLEIntensitatea radiatiei universale a soarelui si a lunii a fost sursa de inspiratie asezata pe portelanul cosmopolit,..
1.340,00 Lei
Fără TVA:1.340,00 Lei
Brand: Bernardaud
Ceasca de espresso cu farfurie, 80 ml, Aux Oiseaux - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Aux Oiseaux, BernardaudInspirata din cabinetele de curiozitati, la moda in secolele XVI si XVII, colectia Aux Oiseaux aminteste de stampele japoneze: pasari multicolore car..
870,00 Lei
Fără TVA:870,00 Lei
Brand: Furstenberg
Ceasca pentru espresso si farfurie, 100, Carlo · Tessuto Red - FürstenbergDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tessuto - FÜRSTENBERGEleganta italiana se intalneste cu farmecul francezCARLONascuta din sinteza elementelor clasice si moderne, gama CARLO a crea..
830,00 Lei
Fără TVA:830,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca de espresso cu farfurie, 70 ml, Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa cl..
575,00 Lei
Fără TVA:575,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 90 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL