Meniu
COȘUL TĂU

Mobilier si oglinzi


Trunk bar - Robbe & BerkingAccesoriile de bar, accesoriile de masa si tacamurile Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in randul cunoscatorilor. Bran..
29.150,00 Lei
Fără TVA:29.150,00 Lei
Masuta decorativa Charm, negru-auriu, 41 x 44 cm - Simona's SpecialsO masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier ce completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau ca suport pentru diverse biecte..
1.885,00 Lei
Fără TVA:1.885,00 Lei
Masuta decorativa Charm, negru-auriu, 50 x 52 cm - Simona's SpecialsO masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier ce completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau ca suport pentru diverse biecte..
2.085,00 Lei
Fără TVA:2.085,00 Lei
Masa de cafea, H. 50 cm, Tripod - Simona's SpecialsO masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier care completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau a diverselor gustari.Masuta metalica Forme Tri..
1.575,00 Lei
Fără TVA:1.575,00 Lei
Masa decorativa, H. 88 cm - Simona's SpecialsO masuta este o piesa foarte importanta de mobilier care completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru sustinerea diverselor obiecte.Masuta decorativa supraetajata indeplineste componen..
1.950,00 Lei
Fără TVA:1.950,00 Lei
Oglinda decorativa aurie, 98 cm, Foglie - Simona's SpecialsOglinzile pot fi obiecte decorative care reinventeaza fiecare spatiu din casa. Cu rama si accesoriile metalice aurii, oglinda Foglie are un design pretios. Aceasta imbina componenta functionala cu cea estetica, fiind potrivita atat pentru ..
555,00 Lei
Fără TVA:555,00 Lei
O masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier ce completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau a diverselor gustari. Setul de 2 masute metalice Ninfea indeplineste componenta estetica incadran..
2.995,00 Lei
Fără TVA:2.995,00 Lei
Set 2 masute decorative metalice aurii, 84/66 cm, Righe - Simona's SpecialsO masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier ce completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau a diverselor gustari. ..
6.995,00 Lei
Fără TVA:6.995,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL