Meniu
COȘUL TĂU

Cani

Brand: Bernardaud
Cana din portelan, 250 ml, Oscar - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Oscar, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.O tanara absolventa de..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cana pentru ceai, 390 ml, Noel - Vista AlegreNöel este o noua colectie de Craciun, realizata de artista portugheza Teresa Lima, in colaborare cu renumitul brand Vista Alegre.„Crăciunul este un moment al impartasirii, al reunirii familiei si prietenilor, al zambetului si al ajutarii celorlalti, legat..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Versace
Cana de ceai, 300 ml, Jungle Animalier - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste estetica, p..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cana pentru ceai, capacitate 415 ml, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 350 ml, Prestige Gala - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Prestige Gala, VersaceColectia Prestige Gala prezinta elementele baroce indraznete aurii cu detaliile luxoase atent prelucrate. Inspirat de pictura iconica Versace „Le Vase Baroque..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 300 ml, Virtus Alphabet S - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Alphabet, VersaceSemnul distinctiv al acestei colectii Rosenthal meets Versace este litera stilizata in stil baroc asezata in centrul vasului, insufletita de frumoasele frunz..
610,00 Lei
Fără TVA:610,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 300 ml, Virtus Gala White - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala White, VersaceSemnul distinctiv al acestei colectii Rosenthal meets Versace este un „V” baroc insufletit de frumoasele frunze de acant, pictate cu pasiune si atentie pen..
535,00 Lei
Fără TVA:535,00 Lei
Cana din portelan, 10 cm, Paseo - Christian LacroixPasiunea pentru portelan reuneste doua branduri premium de renume mondial, care se caracterizeaza prin inovatia constanta si designul de inalta calitate: Christian Lacroix si Vista Alegre. Aceste doua nume internationale si-au unit forte..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 350 ml, Holiday Alphabet - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic stralucitor, co..
605,00 Lei
Fără TVA:605,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 300 ml, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai putern..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Rosenthal
Cana de ceai, 300 ml, black-white turtle, Peynet - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Peynet, RosenthalRaymond Peynet a fost unul dintre cei mai influenti pictori si ilustratori ai timpului sau in Franta. Desenele sale delicate si pline de umor ale cuplurilor i..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Cana din portelan, 400ml, Butterfly Parade - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Butterfly Parade, Christian LacroixColectia Butterfly Parade prezinta o parada de fluturi reali si imaginati, cu efecte tridimensionale, care zboara elegant peste piesele di..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.