Meniu
COȘUL TĂU

Cani

Brand: Bernardaud
Cana din portelan, 250 ml, Oscar - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Oscar, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.O tanara absolventa de..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cana pentru ceai, capacitate 415 ml, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 350 ml, Prestige Gala - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Prestige Gala, VersaceColectia Prestige Gala prezinta elementele baroce indraznete aurii cu detaliile luxoase atent prelucrate. Inspirat de pictura iconica Versace „Le Vase Baroque..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 300 ml, Virtus Gala White - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala White, VersaceSemnul distinctiv al acestei colectii Rosenthal meets Versace este un „V” baroc insufletit de frumoasele frunze de acant, pictate cu pasiune si atentie pen..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Cana din portelan, 10 cm, Paseo - Christian LacroixPasiunea pentru portelan reuneste doua branduri premium de renume mondial, care se caracterizeaza prin inovatia constanta si designul de inalta calitate: Christian Lacroix si Vista Alegre. Aceste doua nume internationale si-au unit forte..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 350 ml, Holiday Alphabet - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic stralucitor, co..
545,00 Lei
Fără TVA:545,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 300 ml, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai putern..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Brand: Rosenthal
Cana de ceai, 300 ml, black-white turtle, Peynet - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Peynet, RosenthalRaymond Peynet a fost unul dintre cei mai influenti pictori si ilustratori ai timpului sau in Franta. Desenele sale delicate si pline de umor ale cuplurilor i..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Cana din portelan, 400ml, Butterfly Parade - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Butterfly Parade, Christian LacroixColectia Butterfly Parade prezinta o parada de fluturi reali si imaginati, cu efecte tridimensionale, care zboara elegant peste piesele di..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Brand: Rosenthal
Cana din portelan, 360 ml, Far, Far, Closer M1 - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Far Far, Closer, RosenthalMorgann Lechat este un designer francez care traieste si lucreaza in Varsovia (Polonia), precum si in Franta. Morgann si-a petrecut cea mai mare parte ..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Brand: Versace
Cana din portelan, 350 ml, Medusa Gala - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Gala, VersaceSeria Medusa este una dintre cele mai extinse colectii Versace realizate in colaborare cu Rosenthal, aparand pentru prima data ca serviciu de cina in 1993.Medusa Gala ..
515,00 Lei
Fără TVA:515,00 Lei
Cana din portelan, 348 ml, Sol y Sombra - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sol y Sombra, Christian LacroixSol y Sombra este o colectie luxoasa si indrazneata, distractiva si rafinata, care imbina elementele iconice ale celor doua mari branduri: Christ..
360,00 Lei
Fără TVA:360,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.