Meniu
COȘUL TĂU

Cesti cafea/cappuccino

Brand: Bernardaud
Ceasca pentru cafea si farfurie, 70 ml, Oscar - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Oscar, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.O tanara ..
535,00 Lei
Fără TVA:535,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Ceasca pentru cafea si farfurie, 100 ml, Noel - Vista AlegreNöel este o noua colectie de Craciun, realizata de artista portugheza Teresa Lima, in colaborare cu renumitul brand Vista Alegre.„Crăciunul este un moment al impartasirii, al reunirii familiei si prietenilor, al zambetului si al ajutarii ce..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Ceasca de cafea cu farfurie, 84 ml, Matrix - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Matrix, Vista AlegreSpecializat in designul ceramicii, Bartek Mejor a absolvit Colegiul Regal de Arta din Londra in 2011, concentrandu-se pe aplicarea tehnologiei 3D la pro..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Ceasca de cafea si farfurie, Paseo - Christian LacroixPasiunea pentru portelan reuneste doua branduri premium de renume mondial, care se caracterizeaza prin inovatia constanta si designul de inalta calitate: Christian Lacroix si Vista Alegre. Aceste doua nume internationale si-au unit fo..
335,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Brand: Bernardaud
Set 2 cesti de cafea cu farfurioare, Mythologie - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Mythologie, BernardaudBernardaud a colaborat cu doisprezece artisti de renume din intreaga lume pentru a crea colectia L'Art de la Table Mythologie. Cu modele complet original..
1.825,00 Lei
Fără TVA:1.825,00 Lei
Brand: Bernardaud
Ceasca de cafea cu farfurie, Aux Oiseaux - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Aux Oiseaux, BernardaudInspirata din moda din secolelor XVI si XVII, colectia Aux Oiseaux prezinta un decor rafinat cu pasari multicolore elegant asezate pe ramuri stilizate de copac..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Bernardaud
Ceasca pentru cafea si farfurie, 80 ml, Feuille d'Argent - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Feuille d'Argent, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, i..
825,00 Lei
Fără TVA:825,00 Lei
Brand: Bernardaud
Ceasca pentru cafea si farfurie, 80 ml, Feuille d'Or - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Feuille d'Or, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din ..
825,00 Lei
Fără TVA:825,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca pentru cafea si farfurie, 230 ml, Junto Ocean Blue - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa  Junto Ocean Blue, RosenthalNoul design Rosenthal Junto reuneste in mod inovator si jucaus oamenii si dragostea lor pentru mancarea buna din intreaga lume.C..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Versace
Ceasca de cappuccino si farfurie, 250 ml, Holiday Alphabet - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic ..
965,00 Lei
Fără TVA:965,00 Lei
Set 2 cesti pentru cafea cu farfurii, 100 ml, Butterfly Parade - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Butterfly Parade, Christian LacroixColectia Butterfly Parade prezinta o parada de fluturi reali si imaginati, cu efecte tridimensionale, care zboara eleg..
975,00 Lei
Fără TVA:975,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca de ceai sau cappuccino, 300 ml, Tac Gropius Skin Gold - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Skin Gold, RosenthalRealizate dupa schitele artistului Walter Gropius, colectiile Tac cuprind o serie completa de piese din portelan destinate aranjarii..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.