Meniu
COȘUL TĂU

Scrumiere

Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 13 cm, Medusa Amplified Golden Coin- VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Medusa Amplified - VersaceRosenthal meets Versace: Portelan si moda – Motive si mituri antice, simboluri baroce si lumi exotice de vis – “Rosenthal meets Versace” imbina stilul plin de viata si glamuros al casei de moda cu cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste es..
1.535,00 Lei
Fără TVA:1.535,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Medusa Amplified - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul emblematic..
1.615,00 Lei
Fără TVA:1.615,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Medusa Amplified Golden Coin- VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul..
1.615,00 Lei
Fără TVA:1.615,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 14 cm, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai pu..
1.605,00 Lei
Fără TVA:1.605,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Scrumiera cristal 14 cm, Fiord - Vista AlegreColectia Fiord este inspirata din formatiunile masive ale naturii redate prin taieturile stilizate adanci in cristal. Designul pieselor Fiord este o imbinarea intre talentul maestrilor si tehnicile inovatoare folosite de Vista Alegre pentru prelucrar..
1.230,00 Lei
Fără TVA:1.230,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Scrumiera din cristal, 14 x 5 cm, Prisma - Vista AlegreColectia Prisma transmite eleganta prin simplitate. Piesele acestei colectii se remarca prin linii simple si unghiuri drepte ce ofera note speciale creand o atmosfera de transparenta si organizare oricarui spatiu.Luminozitatea si transparenta cr..
1.230,00 Lei
Fără TVA:1.230,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 13 cm, Virtus Gala Black - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala Black, VersaceColectia Virtus Gala Black se remarca prin elemente bogat decorate combinate cu aplicatii aurii si nuante multicolore ce aduc glamour si eleganta ..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Virtus Gala White - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala White, VersaceColectia Virtus Gala White se remarca prin elemente bogat decorate combinate cu aplicatii aurii si nuante multicolore ce aduc glamour si eleganta ..
1.615,00 Lei
Fără TVA:1.615,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 24 cm, Gorgona - VersaceColectia Gorgona prezinta o eleganta clasica cu accente actuale exprimate prin combinatia rafinata de alb si aur. Capul Medusei atent sculptat, incadrat de o delicata banda aurie, exprima spiritul special al acestei compozitii simple, dar impresionante..
2.545,00 Lei
Fără TVA:2.545,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Scrumiera din portelan, 25 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o per..
2.715,00 Lei
Fără TVA:2.715,00 Lei
Brand: Bernardaud
Scrumiera din portelan, 20 cm, Canisse - BernardaudCu aplicatii de aur texturate in relief, estetica Canisse este ca o tesatura de lux ce imbina aspectul mat si cel lucios, impodobind diverse piese din porelan precum cesti, farfurii vaze sau scrumiere.Eleganta si luxoasa, scrumiera Canisse are ..
1.995,00 Lei
Fără TVA:1.995,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL