Meniu
COȘUL TĂU

Scrumiere

Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 13 cm, Medusa Amplified Golden Coin- VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul..
1.295,00 Lei
Fără TVA:1.295,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Medusa Amplified - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul emblematic..
1.515,00 Lei
Fără TVA:1.515,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 16 cm, Medusa Amplified Golden Coin- VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Amplified, VersaceColectia aduce un omagiu Medusei, inconfundabila emblema Versace, reimaginata si amplificata in culori pastelate si proaspete. Capul..
1.515,00 Lei
Fără TVA:1.515,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 14 cm, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai pu..
1.510,00 Lei
Fără TVA:1.510,00 Lei
Brand: Riviere
Bricheta de masa, din piele maro, 9 cm - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuire lustruita manual, esente pretioase de lemn, piese metal..
1.750,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Scrumiera cristal 14 cm, Fiord - Vista AlegreColectia Fiord este inspirata din formatiunile masive ale naturii redate prin taieturile stilizate adanci in cristal. Designul pieselor Fiord este o imbinarea intre talentul maestrilor si tehnicile inovatoare folosite de Vista Alegre pentru prelucrar..
1.230,00 Lei
Fără TVA:1.230,00 Lei
Brand: Baccarat
Scrumiera din cristal, 23 cm, Harcourt Abysse - BaccaratFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art de Vivre.Colectiile Baccarat sunt prezente in cele mai exclusiviste locati..
4.485,00 Lei
Fără TVA:4.485,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Scrumiera din cristal, 14 x 5 cm, Prisma - Vista AlegreColectia Prisma transmite eleganta prin simplitate. Piesele acestei colectii se remarca prin linii simple si unghiuri drepte ce ofera note speciale creand o atmosfera de transparenta si organizare oricarui spatiu.Luminozitatea si transparenta cr..
1.230,00 Lei
Fără TVA:1.230,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 13 cm, Virtus Gala Black - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Virtus Gala Black, VersaceColectia Virtus Gala Black se remarca prin elemente bogat decorate combinate cu aplicatii aurii si nuante multicolore ce aduc glamour si eleganta ..
1.295,00 Lei
Fără TVA:1.295,00 Lei
Brand: Versace
Scrumiera din portelan, 24 cm, Gorgona - VersaceColectia Gorgona prezinta o eleganta clasica cu accente actuale exprimate prin combinatia rafinata de alb si aur. Capul Medusei atent sculptat, incadrat de o delicata banda aurie, exprima spiritul special al acestei compozitii simple, dar impresionante..
2.370,00 Lei
Fără TVA:2.370,00 Lei
Brand: Bernardaud
Scrumiera din portelan, 20 cm, Canisse - BernardaudCu aplicatii de aur texturate in relief, estetica Canisse este ca o tesatura de lux ce imbina aspectul mat si cel lucios, impodobind diverse piese din porelan precum cesti, farfurii vaze sau scrumiere.Eleganta si luxoasa, scrumiera Canisse are ..
1.995,00 Lei
Fără TVA:1.995,00 Lei
Brand: Bernardaud
Scrumiera din portelan, 20 cm, Cavallo Noir - BernardaudEleganta si luxoasa, scrumiera Cavallo Noir are o estetica unica potrivita pentru accesorizarea casei intr-un stil plin de farmec si personalitate. Aceasta este un element decorativ remarcabil ce ofera personalitate oricarui spatiu. Scrumi..
1.585,00 Lei
Fără TVA:1.585,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL