Meniu
COȘUL TĂU

Cutite

Brand: Kai
Ascutitor elecric pentru cutite, 138 x 111 x 105 mm - KaiAscutitorul electric pentru cutite contine o unitate de slefuire cu ceramica. Designul frumos si compact al produsului, greutatea redusa de doar 875 g si unitatea de macinare nou dezvoltata cu doua perechi de pietre din ceramica sunt doar..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Brand: Kai
Cutit Deba, 21 cm, Wasabi Black - KaiCutitele Deba sunt cutite de tocat japoneze foarte potrivite pentru taierea oaselor datorita lamei puternice si grele. Varful conic este ideal pentru taierea si pregatire carnii. Taierea tipica unilaterala asigura intotdeauna o taiere optima.Interactiunea intre l..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Kai
Cutit multifunctional, lama 15 cm, Pure Komachi 2 - KaiCutitele multifunctionale (sau cutitele utilitare) sunt potrivite pentru mai multe tipuri de utilizari. Acestea imbina mai multe functii si sunt potrivite pentru curatarea sau taierea fructelor si legumelor. Acest tip de cutit nu ar trebui ..
89,00 Lei
Fără TVA:89,00 Lei
Brand: Kai
Cutit multifunctional, 15 cm, Seki Magoroku Redwood - KaiCutitele multifunctionale (sau cutitele utilitare) sunt potrivite pentru mai multe tipuri de utilizari. Acestea imbina mai multe functii si sunt potrivite pentru curatarea sau taierea fructelor si legumelor. Acest tip de cutit nu ar trebu..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Brand: Kai
Cutit multifunctional, 10 cm, Shun Premier Tim Malzer - KaiPentru aceasta gama care seteaza trenduri, KAI a conceput 6 cutite fabricate din otel tip Damasc in 32 de straturi. Suprafata lamei este infrumusetata cu o suprafata cu un aspect deosebit, batuta manual cu un ciocan special, metoda cunoscuta..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Kai
Cutit pentru decojire, lama 10 cm, Pure Komachi 2 - KaiCutitele multifunctionale (sau cutitele utilitare) sunt potrivite pentru mai multe tipuri de utilizari. Acestea imbina mai multe functii si sunt potrivite pentru curatarea sau taierea fructelor si legumelor. Deoarece sunt de obicei atat de ..
69,00 Lei
Fără TVA:69,00 Lei
Brand: Kai
Cutit de feliere, 23 cm, Shun Classic - KaiCutitul pentru feliat are o lama lunga, ingusta si ascutita. Acest tip de lama faciliteaza taierea precisa a feliilor subtiri de mezeluri sau diverse alte alimenta. De asemenea, cutitul cu lama lunga Shun Classic este potrivit si pentru peste, legume s..
945,00 Lei
Fără TVA:945,00 Lei
Brand: Kai
Cutit de feliere, 23 cm, Shun Nagare - KaiCutitul pentru feliat are o lama lunga, ingusta si ascutita. Acest tip de lama faciliteaza taierea precisa a feliilor subtiri de mezeluri sau diverse alte alimenta. De asemenea, cutitul cu lama lunga Shun Nagare este potrivit si pentru peste, legume si ..
1.785,00 Lei
Fără TVA:1.785,00 Lei
Brand: Kai
Cutit de feliere, 23 cm, Wasabi Black - KaiCutitul pentru feliat are o lama lunga, ingusta si ascutita. Acest tip de lama faciliteaza taierea precisa a feliilor subtiri de mezeluri sau diverse alte alimenta. De asemenea, cutitul cu lama lunga Wasabi Black este potrivit si pentru peste, legume s..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Kai
Cutit pentru feliat, lama 23 cm, Pure Komachi 2 - KaiCutitul pentru feliat are o lama lunga, ingusta si ascutita. Acest tip de lama simplifica taierea precisa a feliilor subtiri.Cutitul cu lama lunga este potrivit pentru felierea mezelurilor si pentru peste, legume si fructe. De exemplu, pestel..
129,00 Lei
Fără TVA:129,00 Lei
Brand: Kai
Cutit pentru fructe cu teaca, lama din otel, Select - KaiUstensilele Select realizate de Kai sunt completarea perfecta pentru fiecare gospodarie. Colectia cuprinde o serie de ustensile extrem de practice si utile pentru utilizare zilnica. Gama Select se concentreaza pe echipamente simple si elegante..
79,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 98 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.