Meniu
COȘUL TĂU

Depozitare si suporturi

Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 7.4 sticle din plastic PET. Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va menti..
95,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 7.4 sticle din plastic PET. Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va mentine p..
95,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINI Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 4.9 sticle din plastic PET.  Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va..
79,00 Lei 119,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Brand: Guzzini
Suport negru pentru sticle, acril, colectia Icons - GUZZINIDesigner: Briogliato - TraversoSuportul este realizat din SMMA, un acril de foarte buna calitate, care se evidentiaza prin gradul inalt de transparenta. Acest tip de material are o rezistenta sporita impotriva substantelor chimice...
289,00 Lei
Fără TVA:289,00 Lei
Brand: Guzzini
Suport pentru sticle, acril, colectia Icons - GUZZINIDesigner: Briogliato - TraversoSuportul universal pentru sticle, cu design elegant si rafinat, este si un ornament atractiv datorita formei sale originale: o fasie de material acrilic impletit.Suportul universal pentru sticle, cu de..
289,00 Lei
Fără TVA:289,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL