Meniu
COȘUL TĂU

Depozitare si suporturi

Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie galbena cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 7.4 sticle din plastic PET. Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va menti..
95,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie gri cu capac, dimensiune M, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 7.4 sticle din plastic PET. Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va mentine p..
95,00 Lei 145,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINI Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINI
-34 %
Brand: Guzzini
Cutie gri cu capac, dimensiune S, colectia Tierra - GUZZINICutia cu capac din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 4.9 sticle din plastic PET.  Cutia este ideala nu doar pentru sare si zahar, dar o poti folosi si pentru condimente sau cafea. Capacul din bambus va..
79,00 Lei 119,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Cutie pentru paine, alba, Tierra - Guzzini Cutie pentru paine, alba, Tierra - Guzzini
-50 %
Brand: Guzzini
Cutie pentru paine, alba, Tierra - GuzziniCutia pentru paine din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 26.8 sticle din plastic PET.Deosebit de versatila, este, de asemenea, un excelent organizator de bucatarie.Decoratiunile realizate cu model neuniform ii ofera cutiei un a..
175,00 Lei 349,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Cutie pentru paine, crem, Tierra - Guzzini Cutie pentru paine, crem, Tierra - Guzzini
-50 %
Brand: Guzzini
Cutie pentru paine, crem, Tierra - GuzziniCutia pentru paine din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 26.8 sticle din plastic PET.Deosebit de versatila, este, de asemenea, un excelent organizator de bucatarie.Decoratiunile realizate cu model neuniform ii ofera cutiei un a..
175,00 Lei 349,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Cutie pentru paine, gri, Tierra - Guzzini Cutie pentru paine, gri, Tierra - Guzzini
-50 %
Brand: Guzzini
Cutie pentru paine, gri, Tierra - GuzziniCutia pentru paine din colectia Tierra a fost realizat 100% prin reciclarea a 26.8 sticle din plastic PET.Deosebit de versatila, este, de asemenea, un excelent organizator de bucatarie.Decoratiunile realizate cu model neuniform ii ofera cutiei un as..
175,00 Lei 349,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Guzzini
Platou cu picior, transparent, colectia Love - GUZZINISimplitatea si rigurozitatea sunt fundamentale in arhitectura si designul japonez contemporan. Setsu si Shinonu Ito, doi designeri care colaboreaza de mai mult timp cu Guzzini, au pus in centrul colectiei Love magia simplitatii. Platoul este real..
179,00 Lei
Fără TVA:179,00 Lei
Brand: Guzzini
Suport negru pentru sticle, acril, colectia Icons - GUZZINIDesigner: Briogliato - TraversoSuportul este realizat din SMMA, un acril de foarte buna calitate, care se evidentiaza prin gradul inalt de transparenta. Acest tip de material are o rezistenta sporita impotriva substantelor chimice...
289,00 Lei
Fără TVA:289,00 Lei
Brand: Guzzini
Suport pentru sticle, acril, colectia Icons - GUZZINIDesigner: Briogliato - TraversoSuportul universal pentru sticle, cu design elegant si rafinat, este si un ornament atractiv datorita formei sale originale: o fasie de material acrilic impletit.Suportul universal pentru sticle, cu de..
289,00 Lei
Fără TVA:289,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL