Meniu
COȘUL TĂU

Decoratiuni si cadouri

Decoratiune cocos Brocart, 26 cm - SIMONA'S SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Decoratiunea cocos are o statura impozanta si ..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Decoratiune iepuras si cos cu oua, 14.5 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Aranjati cu stil masa festiva de Paste sau decorati-va casa cu o figurina simpatica ce infatiseaza un iepuras si cosul sau plin cu oua colorate. ..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Decoratiune iepurasi cu fundita, 20.5 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Aranjati cu stil masa festiva de Paste sau decorati-va casa cu decoratiunea din ceramica, ce infatiseza doi iepurasi cu fundita galbena. Decoratiun..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Decoratiune iepurasi si cos cu oua, 16 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Aranjati cu stil masa festiva de Paste sau decorati-va casa cu o figurina simpatica ce infatiseaza 4 iepurasi preocupati de pregatirea unui cos pe..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Decoratiune iepuras, 52 cm, tricou albastru - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Aranjati cu stil masa festiva de Paste sau decorati-va casa cu o figurina simpatica ce infatiseaza doi iepurasi jucausi. In miscarea lor dinamic..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Decoratiune Mr-Mrs Fluffy Rabbit, roz-bleu, 38 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Adaugati un strop de eleganta si originalitate aranjamentelor de Paste cu decoratiunea unica si sofisticata Mr/Mrs Festive Rabbit. Decorat..
1.445,00 Lei
Fără TVA:1.445,00 Lei
Decoratiune Mr-Mrs Peter Cottontail, roz-verde, 34 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Adaugati un strop de eleganta si originalitate aranjamentelor de Paste cu decoratiunea unica si sofisticata Mr/Mrs Festive Rabbit. Dec..
955,00 Lei
Fără TVA:955,00 Lei
Set solnita si pipernita din ceramica, model iepure si puisor - SIMONA'S SpecialsAranjati o masa festiva memorabila folosind setul de solnita si pipernita dedicat sarbatorii Pastelul, din colectiile Simona's!Setul cu solnita si pipernita din ceramica este perfect pentru accesorizarea mesei festive d..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Suport pentru ou Faberge Jewel, 33 cm - SIMONA'S SpecialsDescoperiti decoratiunile de Paste Simona's Specials si creati un decor placut de sarbatoare!Alegeti o modalitate inedita de prezentare a ornamentelor ou Faberge Jewel, folosind suportul special conceput pentru a pune in valoare aceste piese d..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 10 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bambi..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 13.9 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bam..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu Bambi, 6 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelatii cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului.Figurina inger cu Bambi ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 150 (13 pagini)
SAL SOL