Meniu
COȘUL TĂU

Flori decorative

Floare decorativa trandafir Velluto rosu, 43 cm - Simona's SpecialsDescoperiti selectia noastra speciala de Ziua Indragostitilor - o gama variata de piese decorative in culorile dragostei! Vaze, decoratiuni, ornamente, lumanari, flori si alte elemente ce creeaza un decor captivant si amplifica roman..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Floare decorativa trandafir Velluto rosu, 58 cm - Simona's SpecialsDescoperiti selectia noastra speciala de Ziua Indragostitilor - o gama variata de piese decorative in culorile dragostei! Vaze, decoratiuni, ornamente, lumanari, flori si alte elemente ce creeaza un decor captivant si amplifica roman..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Floare decorativa mac rosu, 110 cm - Simona's SpecialsDescoperiti selectia noastra speciala de Ziua Indragostitilor - o gama variata de piese decorative in culorile dragostei! Vaze, decoratiuni, ornamente, lumanari, flori si alte elemente ce creeaza un decor captivant si amplifica romantismul aceste..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Coronita decorativa de Ranunculus, roz/crem, 12 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Floare decorativa Clematis Viti, 105 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarman..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Floare decorativa Dahlia, portocaliu/galben, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Floare decorativa Dahlia, roz, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Floare decorativa Delphinium, albastru, 130 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Floare decorativa Gardenia, ivoar, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarma..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Floare decorativa Hortensie, alb, 33 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarman..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Floare decorativa Hortensie, lila, 33 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarma..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Floare decorativa lalea Parrot, diverse culori, 68 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt deco..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 112 (10 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL