Meniu
COȘUL TĂU

Flori decorative

Floare decorativa trandafir Velluto rosu, 58 cm - Simona's SpecialsDescoperiti selectia noastra speciala de Ziua Indragostitilor - o gama variata de piese decorative in culorile dragostei! Vaze, decoratiuni, ornamente, lumanari, flori si alte elemente ce creeaza un decor captivant si amplifica roman..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Floare decorativa Clematis Viti, 105 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarman..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Floare decorativa Dahlia, portocaliu/galben, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Floare decorativa Dahlia, roz, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Floare decorativa Delphinium, albastru, 130 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Floare decorativa Hortensie, lila, 33 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarma..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Floare decorativa Ornitogallus, alb, 67 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Floare decorativa Pesco, roz pastel, 80 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Floare decorativa Pesco, roz, 80 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Floare decorativa Petunie, mov, 70 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Floare decorativa Petunie, roz, 70 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Ramura decorativa Orhidee Dendrobium, fucsia-alb, 100 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt d..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL