Meniu
COȘUL TĂU

Pentru gatit

Brand: Woll
Capac oval din sticla securizata, 38 x 28.4 cm - WOLLDiametru: 38 X 28,4 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea cap..
149,00 Lei
Fără TVA:149,00 Lei
Brand: Woll
Capac patrat Smart Lid, 28x28 cm - WOLLDimensiuni: 28x28 cmManer inteligent cu ventilatie permanentaCapacul inteligent poate fi asezat pe marginea cratitei sau tigaii si asigura scurgerea condensului inapoi in vas si nu pe suprafata de lucru. Potrivit pentru toate cratitele din gama WOLL LITE.Sticla..
169,00 Lei
Fără TVA:169,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund din sticla securizata, produs de catre Woll.Diametru: 18 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea capacu..
79,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund din sticla securizata, produs de catre Woll.Diametru: 20 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea capacu..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund din sticla securizata, produs de catre Woll.Diametru: 24 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea capacu..
89,00 Lei
Fără TVA:89,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund din sticla securizata, produs de catre Woll.Diametru: 28 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea capacu..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund din sticla securizata, produs de catre Woll.Diametru: 32 cmSticla securizata din care a fost produs capacul Safety Glass Lid este un material inovator, extrem de usor si necasant.Manerul este prevazut cu o canelura si orificii pentru eliberarea aburilor pe durata gatirii.Marginea capacu..
109,00 Lei
Fără TVA:109,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund Smart Lid, 20 cm - WOLLDiametru: 20 cmManer inteligent cu ventilatie permanentaCapacul inteligent poate fi asezat pe marginea cratitei sau tigaii si asigura scurgerea condensului inapoi in vas si nu pe suprafata de lucru. Potrivit pentru toate cratitele din gama WOLL LITE.Sticla securiz..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund Smart Lid, 24 cm - WOLLDiametru: 24 cmManer inteligent cu ventilatie permanentaCapacul inteligent poate fi asezat pe marginea cratitei sau tigaii si asigura scurgerea condensului inapoi in vas si nu pe suprafata de lucru. Potrivit pentru toate cratitele din gama WOLL LITE.Sticla securiz..
139,00 Lei
Fără TVA:139,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund Smart Lid, 24x24 cm - WOLLDimensiuni: 24x24 cmManer inteligent cu ventilatie permanentaCapacul inteligent poate fi asezat pe marginea cratitei sau tigaii si asigura scurgerea condensului inapoi in vas si nu pe suprafata de lucru. Potrivit pentru toate cratitele din gama WOLL L..
149,00 Lei
Fără TVA:149,00 Lei
Brand: Woll
Capac rotund Smart Lid, 28 cm - WOLLDiametru: 28 cmManer inteligent cu ventilatie permanentaCapacul inteligent poate fi asezat pe marginea cratitei sau tigaii si asigura scurgerea condensului inapoi in vas si nu pe suprafata de lucru. Potrivit pentru toate cratitele din gama WOLL LITE.Sticla securiz..
169,00 Lei
Fără TVA:169,00 Lei
Brand: Woll
Cratita cu capac Nowo Titanium. Made in Germany by WOLL.Cratita este lucrata din aluminiu turnat, cu baza termala pentru inductie, de 8mm grosime.Capacul din sticla securizata este prevazuta cu o margine din otel si maner cu sistem de eliberare a aburilor.Diametru: 18 cmInaltime: 10 cmVolum: 2 ..
549,00 Lei
Fără TVA:549,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 66 (6 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL