Meniu
COȘUL TĂU

Difuzoare

Difuzor de parfum, Ultrasonic, 13 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
370,00 Lei
Fără TVA:370,00 Lei
Difuzor de parfum, Ultrasonic, 17 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Lladro
Difuzor din portelan, Imaginary flower I, Gardens of Valencia - LladroLladro reprezinta poveste pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor ..
1.250,00 Lei
Fără TVA:1.250,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor electric aromaterapie, din portelan, The Happy Pod - Max BenjaminHappy Pod este un difuzor electric din portelan ideal pentru aromaterapie. Combinat cu unul dintre uleiurile esentiale 100% naturale, ofera beneficiile relaxante ale aromoterapiei.Fie ca este vorba de un somn mai bun, de un niv..
875,00 Lei
Fără TVA:875,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Aqua Viva, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma preferata pentr..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Cloves & Cinnamon, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va prefe..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Latin Grooves, 500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, luman..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Sahara, 3500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea p..
2.995,00 Lei
Fără TVA:2.995,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Sahara, 500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea pa..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, White Christmas, 150 ml, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic prezinta o multitudine de parfumuri si cu un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru a..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Difuzor esenta parfumata, 12 cm, Dna Ardei Iute - Simona's SpecialsEsentele parfumate au rolul de a stimula simturile si de a curata aerul intr-un spatiu interior. De asemenea, acestea creeaza o ambianta placuta si relaxanta.In functie de aroma, esentele parfumate imbunatatesc starea spirituala si c..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Difuzor esenta parfumata, 12 cm, Dna Cactus - Simona's SpecialsEsentele parfumate au rolul de a stimula simturile si de a curata aerul intr-un spatiu interior. De asemenea, acestea creeaza o ambianta placuta si relaxanta.In functie de aroma, esentele parfumate imbunatatesc starea spirituala si creea..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL