Meniu
COȘUL TĂU

Difuzoare

Difuzor de parfum, Ultrasonic, 13 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
370,00 Lei
Fără TVA:370,00 Lei
Difuzor de parfum, Ultrasonic, 17 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor electric aromaterapie, din portelan, The Happy Pod - Max BenjaminHappy Pod este un difuzor electric din portelan ideal pentru aromaterapie. Combinat cu unul dintre uleiurile esentiale 100% naturale, ofera beneficiile relaxante ale aromoterapiei.Fie ca este vorba de un somn mai bun, de un niv..
875,00 Lei
Fără TVA:875,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Aqua Viva, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma preferata pentr..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Italian Apothecary, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma prefer..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor de camera cu betisoare, 150 ml, Bergamot & Ylang Ylang, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Al..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor de camera cu betisoare, 150 ml, Blue Flowers, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti parfumul..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Cloves & Cinnamon, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va prefe..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor de camera cu betisoare, 150 ml, Rose and Champagne, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri. Acestea au un design simplu si elegant, in diverse culori pentru a se potrivi oricarui interior. Alegeti pa..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 48 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.