Meniu
COȘUL TĂU

Difuzoare

Difuzor de parfum, Ultrasonic, 17 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor electric aromaterapie, din portelan, The Happy Pod - Max BenjaminHappy Pod este un difuzor electric din portelan ideal pentru aromaterapie. Combinat cu unul dintre uleiurile esentiale 100% naturale, ofera beneficiile relaxante ale aromoterapiei.Fie ca este vorba de un somn mai bun, de un niv..
875,00 Lei
Fără TVA:875,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Aqua Viva, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma preferata pentr..
205,00 Lei
Fără TVA:205,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Cloves & Cinnamon, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va prefe..
205,00 Lei
Fără TVA:205,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Latin Waves, 500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanar..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Sahara, 500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea pa..
850,00 Lei
Fără TVA:850,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata, Lemongrass & Ginger, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic vine cu o multitudine de parfumuri intr-un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru a va parfuma casa si a prom..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Rezerva difuzor esenta parfumata, Pink Pepper, 300 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic vine cu o multitudine de parfumuri intr-un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru a va parfuma casa si a promova un se..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Set aroma de interior,  lumanare si difuzor, Lemongrass & Ginger, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele si lumanarile din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Aleget..
335,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Set aroma de interior, The Home Edit Cloves & Cinnamon, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele si lumanarile din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Set aroma de interior, The Home Edit Dodici, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele si lumanarile din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru a va pa..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Basilica, 3500 ml, colectia Ilum - MAX BENJAMINParfumul incepe cu o baza ametitoare de tutun, chihlimbar si lemn, care se combina cu o inima de davana si piele eliberand la final un varf imbatator de tamaie aromata si note florale. Inspirat de mozaicurile circu..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL