Meniu
COȘUL TĂU

Aranjamente florale

Buchet decorativ bujori albi - SIMONA'S Specials Buchet decorativ bujori albi - SIMONA'S Specials
-50 %
Buchet decorativ de bujori, alb - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce po..
62,50 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:62,50 Lei
Buchet decorativ cu flori de camp, alb/galben, 28 cm - SIMONA'S Specials
-50 %
Buchet decorativ cu flori de camp, alb/galben, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decor..
45,00 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Buchet decorativ cu flori de camp, mov, 28 cm - SIMONA'S Specials
Hot -50 %
Buchet decorativ cu flori de camp, mov, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni ..
45,00 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Buchet decorativ cu flori de camp, roz, 28 cm - SIMONA'S Specials
Hot -50 %
Buchet decorativ cu flori de camp, roz, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni ..
45,00 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Buchet decorativ cu flori Pratolina, alb - SIMONA'S Specials
-50 %
Buchet cu flori artificiale Pratolina, alb - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
32,50 Lei 65,00 Lei
Fără TVA:32,50 Lei
Buchet decorativ cu flori Ranunculus, ivory, 43 cm - SIMONA'S Specials
-50 %
Buchet cu flori artificiale Ranunculus, ivory,  43 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt..
62,50 Lei 125,00 Lei
Fără TVA:62,50 Lei
Floare decorativa orhidee Cymbidum in ghiveci, alb/roz, 54 cm - SIMONA'S Specials Floare decorativa orhidee Cymbidum in ghiveci, alb/roz, 54 cm - SIMONA'S Specials
-50 %
Orhidee decorativa Cymbidum in ghiveci, alb/roz, 54 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt dec..
162,50 Lei 325,00 Lei
Fără TVA:162,50 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL