Meniu
COȘUL TĂU

Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE

Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE
Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE
Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE
Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE
Farfurie pentru cina, Les Reves Byzantins - VERSACE
650,00 Lei
Fără TVA: 650,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 19325-403624-10227
  • SKU: 19325-403624-10227

Farfurie pentru cina, 27 cm, Les Reves Byzantins - Versace

Descoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, Versace

Les Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri ale artei Orientului Mijlociu. Decorul conceput de Donatella Versace priveste Istanbulul, Bizantul antic, ca pod intre Est si Vest, facand aluzie in acelasi timp la lumea magica a Noptilor arabe. Utilizarea decisiva a rozului impreuna cu abundenta de motive aurii - semilune si detalii grafice, accentueaza feminitatea si simtul pozitiv al colectiei.

Eleganta si unica, farfuria pentru cina Les Reves Byzantins este potrivita pentru servirea aperitivelor, garniturilor, felului principal de mancare, intr-un stil sofisticat. Aceasta poate fi o metoda de exprimare a creativitatii si elegantei completand perfect un aranjament memorabil al unei mese festive. Designul conceput cu pasiune, aplicatiile luxuriante aurii si detaliile atent prelucrate transforma farfuria pentru cina intr-o piesa remarcabila din portelan. Asezata pe masa, farfuria Les Reves Byzantins va trona maiestuos incantand privirile invitatilor.


Imbinarea dintre materialul de calitate superioara si estetica sofisticata face ca farfuria pentru cina sa fie un cadou foarte inspirat inspirat ce poate fi daruit cu succes unei persoane importante. Aceasta poate fi oferita cu diferite ocazii speciale precum logodna, nunta sau inaugurarea unei case.
Oferiti note sofisticate fiecarei mese folosind farfurie pentru cina, 27 cm, Les Reves Byzantins - Versace!

Caracteristici
Material Portelan
Dimensiuni 270 mm
Detalii
Brand Versace
Colectie Les Reves Byzantins

Cu o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, magazinele Simona's reprezinta un concept de referinta in piata retailului de decoratiuni interioare. Viziunea intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne indruma in gasirea obiectelor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri. Produsele noastre, cele mai noi colectii ale brandurilor high end atent selectionate in cadrul targurilor de profil, sunt oferite clientilor in cadrul celor doua magazine de profil deschise in Bucuresti Baneasa Shopping City si Calea Dorobantilor 155.

Misiunea noastra comuna este de a oferi o gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta, intr-o prezentare unica. Acest parcurs ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami - in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Spune-ţi opinia

Nu recomand Excelent
SAL SOL